Concert aniversar Ada Milea pentru proiectul 13 CU ATITUDINE

Anul trecut, pe 13 martie, Ramona Mîndru, membră AFA, iniția unul dintre cele mai frumoase proiecte de responsabilitate socială – 13 cu Atitudine, care și-a propus ca toate veniturile încasate în fiecare zi de 13 a fiecărei luni să fie redirecţionate către copiii bolnavi, aflaţi în nevoi şi dificultăţi financiare. Astfel, doamnele și domnișoarele, care aleg serviciile oferite de Salonul Catwalk pe data de 13, schimbă cu siguranță, viața celor care sunt beneficiarii acestor fonduri.

13 cu atitudine

Institutul Oncologic Cluj-Napoca, Asociația Autism Transilvania, Crucea Roșie, Asociaţia Derzelas, Asociația Little People, Fundația Someș, Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca sunt printre cei care au fost susținuți în cadrul proiectului 13 CU ATITUDINE.

13 cu atitudine 2

Asumarea unei responsabilități față de cei din jurul nostru nu a trecut neobservată și, în noiembrie 2014, proiectul 13 CU ATITUDINE a fost nominalizat la Gala Oameni pentru Oameni și a primit Premiul Special al Juriului.

Ramona Mindru

Asociația Femeilor de Afaceri a fost alături de Ramona Mîndru și de proiectul pe care îl coordonează încă de la început, lună de lună. De ce? Pentru că am știut că totul este făcut din suflet pentru cei din jur și, în timp, ne-am bucurat să vedem o echipă care nu și-a pierdut nicio clipă entuziasmul.

dare to care

La un an de proiect, o surpriză extraordinară pregătită de Salonul Catwalk, Asociația Derzelas și Casa Boema: un concert de caritate Ada Milea.

Fondurile generate de concert sunt direcționate către Temerarii Little People și achiziționarea unor laptopuri Braille pentru tinerii cu deficiențe de vedere.
Informații despre concert și bilete găsiți aici.

 

 

2017-07-24T10:28:18+00:00 February 4th, 2015|