#2ValueTalks – Despre soluții de business în perioada de criză

O nouă ediție a emisiunii #2valueTALKS, difuzată prin NETv, a adus laolaltă profesioniști din domeniul afacerilor. Invitații emisiunii au fost Mihaela Rus, CEO Vitrina Advertising și President & Founder Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj, Florin Pogonaru (președinte Asociația Oamenilor de Afaceri din România) și Manuela Voicila, director național BNI Romania.

Emisiunea a fost moderată de Daniela Palade Teodorescu, director editorial TUDOR Communication și și-a propus să abordeze subiectul evoluției și a tendințelor în mediul de afaceri în contextul pandemiei și să dea o soluție la modul în care poți proteja un business în această perioadă.

Invitații au răspuns la întrebări referitoare la:

➡️ soluții alternative care ar putea redresa domeniul în perioada imediat următoare și pe termen lung;
➡️ cum se pregătesc antreprenorii și managerii pentru criza economică;
➡️ impactul digitalizării în afaceri și cum poate ajuta la dezvoltarea business-urilor;
➡️ valorile care mențin și dezvoltă un business pe perioada de criză;
➡️ leadership și transformare organizațională în contexte perturbatoare;
➡️ schimbarea modelului de business și restructurarea echipelor;
➡️ importanța creării unor alianțe benefice în antreprenoriat și management.

 

Despre AFA Cluj

Suntem o comunitate puternică, profesionistă, justă, unită și orientată spre performanță. Puterea și valoarea Asociației se bazează pe calitatea umană și profesională a membrelor echipei. Suntem motivate de impactul pozitiv al proiectelor desfășurate și pe energia/ forța partenerilor care ne sunt alături.
Încurajăm și susținem performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking. Creăm proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă. Recunoaștem excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. Inițiem evenimente care devin factor catalizator și de coeziune a energiei și resurselor destinate dezvoltării comunității locale. Ne preocupă dezvoltarea personală a tinerilor și dorim să le oferim sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

“Îmi doresc ca valorile pe care le promovăm în cadrul AFA – excelența, seriozitatea, onestitatea, respectul, integritatea și spiritul civic – să fie respectate și în mediul de afaceri, în societate, pentru ca împreună să construim comunități mai puternice“, spune Mihaela Rus, președinte fondator Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

2022-04-07T07:45:16+00:00 November 4th, 2020|