AFA Cluj alături de maternitatea Leleka din Kiev

AFA Cluj – donație pentru maternitatea Leleka din Kiev

Asociația Femeilor de Afaceri Cluj este alături de maternitatea Leleka din Kiev. Una dintre necesitățile stringente pe care spitalul îl are în contextul atrocităților războiului este stocul de lapte praf destinat bebelușilor născuți prematur. Un stoc considerabil de lapte a fost procurat și a fost predat asociației CERT Transilvania, urmând să ajungă în curând la destinație.
Gâng la gând, faptă lângă faptă!
Mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor AFA Cluj care creditează asociația în suportul pe care dorește să îl acorde Ucrainei!

Dacă vrei să susții proiectele AFA Cluj, poți face o donație AICI

 

Despre AFA Cluj

Suntem o comunitate puternică, profesionistă, justă, unită și orientată spre performanță. Puterea și valoarea Asociației se bazează pe calitatea umană și profesională a membrelor echipei. Suntem motivate de impactul pozitiv al proiectelor desfășurate și pe energia/ forța partenerilor care ne sunt alături.
Încurajăm și susținem performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking. Creăm proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă. Recunoaștem excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. Inițiem evenimente care devin factor catalizator și de coeziune a energiei și resurselor destinate dezvoltării comunității locale. Ne preocupă dezvoltarea personală a tinerilor și dorim să le oferim sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

“Îmi doresc ca valorile pe care le promovăm în cadrul AFA – excelența, seriozitatea, onestitatea, respectul, integritatea și spiritul civic – să fie respectate și în mediul de afaceri, în societate, pentru ca împreună să construim comunități mai puternice“, spune Mihaela Rus, președinte fondator Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

2022-04-07T07:36:24+00:00 March 4th, 2022|