În vizită la Falla și Jolidon

“Voi sunteți FALLA noastră”, așa am fost întâmpinate ieri de către echipa creatoare Falla şi Jolidon, condusă de colega noastră Olga Stanciu, director adjunct Jolidon.

La invitaţia acesteia, am petrecut o seară “de creație” în atelierele Falla și Jolidon, seară care s-a înscris în linia proiectului AFA “Învaţă din afacerea mea”. Cu această ocazie, am descoperit o atmosferă caldă și primitoare, alături de Olga Stanciu, Elena Basso-Stănescu și echipa din spatele creațiilor Falla și Jolidon. Am fost inspirate de materiale, culori și de bucuria de a descoperi noua colecție Falla și de face cunoștință cu creațiile “nou-născute” înainte ca ele sa fie prezentate publicului larg.

În aceeași măsura, am savurat o prezentare plină de culoare a talentelor descoperite și promovate de Elenei Basso-Stănescu (UAD), cel mai fidel colaborator al Jolidon.

La final, ne-am simțit răsfățate atunci când echipa Falla și Jolidon a propus o linie de produse după propriile cerințe ale celor prezente. A fost o seara caldă, plină de culoare și răsfaț.

[nggallery id=29]

2012-03-21T15:11:28+00:00 March 7th, 2012|