AFA Cluj, prezentă la aniversarea Wens Tour

Am participat la evenimentul dedicat aniversării a 15 ani de activitate a Wens Tour, agenţie condusă de colega noastră Mihaela Căluşer. Într-o atmosferă care a amintit tuturor celor prezenţi de celebrele concerte vieneze de Anul Nou, 390 de invitaţi – colaboratori, clienţi şi prieteni ai Wens Tour – s-au bucurat timp de aproape o oră de concertul susţinut în sala Vivaldi a Grand Hotel Italia de celebrul Johann Strauss Ensemble din Austria.
Orchestra care are în componenţă muzicieni din Austria, Suedia, Vietnam şi România a fost magistral condusă de carismaticul şi talentatul dirijor australian Russelle McGregor. Lucrările de Strauss, Mozart şi Kemzak au încântat publicul prezent, care a “obligat” orchestra, prin minute în şir de aplauze, să revină pentru alte trei bisuri. La finalul concertului, oaspeţii au luat parte la un cocktail.
Şi pentru că o astfel de aniversare trebuie marcată cum se cuvine, am înmânat mai apoi colegei noastre Mihaela Căluşer un trofeu din partea Asociaţiei şi o diplomă de excelenţă pentru merite deosebite în dezvoltarea antreprenoriatului feminin.

Ne dorim ca astfel de evenimente, care ne apropie de adevăratele valori ale comunităţii, să fie cât mai multe, astfel încât Clujul să devină o demnă Capitală Culturală Europeană şi să se înscrie definitiv în rândul oraşelor cosmopolite, elegante şi  multiculturale.

[nggallery id=17]

2018-10-10T14:37:14+00:00 December 14th, 2011|