AFA, partener al conferinţei “The Woman”

În 7 martie, Clujul va fi gazda celei de-a doua ediţii a conferinţe de business feminin “The Woman”, un eveniment organizat de Libero Events şi susţinut încă din primul an de asociaţia noastră. “The Woman” va avea loc la Grand Hotel Italia şi este structurată atât pe paneluri de debate-uri, cât şi pe workshopuri şi prezentări.

Dacă în 2012, speaker invitat din partea asociaţiei a fost Mihaela Rus, director general Vitrina Advertising şi preşedinta AFA, la ediţia aceasta va vorbi colega noastră Olga Stanciu, director general adjunct al companiei Jolidon.

Prima conferinţă, cu tema „Leader sau manager”, va fi susţinută de Amalia Sterescu, ce are o experienţă de leadership de 14 ani în multinaţionale americane, mai mult de 5 start-up-uri intraprenoriale la activ şi 8 ani s-a specializat de management al operaţiunilor de suport vânzări prin telefon.

Subiectul va fi abordat şi de Raluca Georgescu, o invitată care are doar 27 de ani, însă este country manager la Allegro România, pune la punct evenimente cu focus pe antreprenoriat în IT şi conduce un proiect de publishing.

„Stilul personal în afaceri” este subiectul prezentării susţinută de Irina Markovits, consultant de ştiri, personal shoper şi jurnalist de modă.

O altă invitată va fi Bibiana Stanciulov, fondatoarea popularului brand Magiun de Topoloveni, care va vorbi despre „Arta Războiului în business”. Pe aceeaşi temă, dar cu o altă abordare va discuta şi Elena Grecu, avocat şi consilier proprietate intelectuală, fondatoare a site-ului  avocatiitai.ro.

Va fi prezentă şi Andreea Marin, care va fiscuta pe tema „Branding personal şi pasiunea în muncă” şi va prezinta proiectul „Fundaţiei Preţuieşte Viaţa”, beneficiara acţiunii caritabile a acestei ediţii „The Woman”.

„PR like a rockstar” este tema pe care o va aborda Larisa Petrini, managing partner la Saatchi&Saatchi. Programul conferinţei va mai cuprinde prezentarea unor aplicaţii de business pe care o femeie de afaceri trebuie să le aibă pe telefonul mobil sau workshopuri.

Conferinţa va fi continuată cu seara VIP, unde vor avea loc degustări de vin, expoziţii de bijuterii, prezentări de modă şi lansare de carte.

Dacă doriţi să luaţi parte la acest eveniment de business networking, vă puteţi înscrie printr-o aplicaţie pe care o găsiţi pe site-ul conferinţei: www.thewoman.ro.

 

2013-02-15T08:10:51+00:00 February 15th, 2013|