AFA pe Catwalk

Din categoria evenimentelor lifestyle se desprinde cu succes o zi specială, o zi de frumuseţe la salonul Catwalk by Ramona Mîndru (strada Republicii nr 14), un salon excepţional unde doamnele din AFA Cluj au fost invitate să profite din plin şi să beneficieze de atenţia şi grija echipei de profesionişti conduse de stilista Ramona Mîndru, deţinătoare a numeroase premii naţionale şi internaţionale.

A fost odată un gând, un gând de a ne cunoaşte, un gând de a socializa şi comunica, un gând de a interacţiona cu tot ceea ce înseamnă frumuseţe şi în special stil. Gândul s-a transformat în speranţă, speranţa în atitudine, iar atitudinea în invitaţie. Invitaţia fiind onorată în spiritul asociaţiei, întâlnirea s-a transformat într-una de Catwalk!

Doamnele din AFA Cluj s-au lăsat răsfăţate pe întreg parcursul zilei şi au acceptat cu plăcere schimbările de look propuse de profesioniştii salonului Catwalk. Totodată, ele s-au arătat receptive şi pregătite pentru tendinţele anului 2012, fiind de altfel “la zi” cu trendurile anului 2011.

Atmosfera a fost îndulcită de tortul AFA oferit de Daniela Nicoară (Cofetariile Dana) şi de cupa de îngheţată oferită de Laura Rusu de la Travel&Travel, cu ocazia inaugurării noului sediu aflat în aceeaşi clădire cu salonul Catwalk. Veselia, zâmbetul şi optimismul s-au simţit ca un parfum pe întreg parcursul zilei!
Şi de n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit….

Come whenever you feel you want something new or you just miss as. CATWALK IS AT YOUR SERVICE!

[nggallery id=7]

2018-10-10T13:42:59+00:00 September 13th, 2011|