Am organizat seminarul “Mentorat şi antreprenoriat responsabil”

Suntem partenere a proiectului “Centru pentru Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Dezvoltării Durabile” şi, în cadrul acestuia, am organizat joi, 21 februarie, la Hotel Topaz, un seminar cu tema “Mentorat şi antreprenoriat responsabil”.

Am invitat la acest eveniment tinere interesate de mediul antreprenorial şi de dezvoltarea carierei, cu scopul de a le oferi informaţii noi de business, valorificând astfel experienţa noastre şi a partenerilor noştri de afaceri. Seminarul a avut trei paneluri de discuţie. Astfel, Mircea Miheşetean, directorul OTIMMC, a discutat pe tema „Oportunităţi de finanţare a companiilor noi”, Ioan Bătinaş, directorul Penitenciarului Gherla, a oferit antreprenoarelor „Posibilităţi de a angaja forţă de muncă pe perioadă determinată, fără taxe”, iar Dan Mureşan, preşedintele CECCAR, le-a adus în atenţie „Impactul ultimelor modificări fiscale asupra afacerilor”.

Seminarul s-a încheiat cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri, care a dovedit interesul invitatelor noastre pentru problemele discutate. A fost o dup-amiază agreabilă şi plină de informaţii foarte utile. Mulţumim invitaţilor noştri pentru implicarea de care au dat dovadă!

[nggallery id=46]

 

2018-10-30T13:24:39+00:00 February 25th, 2013|