Am premiat cel mai bun plan de afaceri studenţesc

Continuăm să susţinem excelenţa în educaţie şi, ca urmare, am acordat Marele Premiu în valoare de 2.000 de lei pentru cel mai reuşit plan de afaceri prezentat în cadrul celei de-a III-a ediţii a Fabricii de Antreprenori, un proiect de antreprenoriat extrem de complex organizat de Centrul de Dezvoltare a Carierei, filiala Cluj. Prin intermediul acestui proiect, studenţii care au avut o idee de afacere şi au dorit să o implementeze au avut şansa de a o prezenta unor membri din mediul de afaceri clujean.

Andreea Soos, Bianca Birta, Călin Moldovan, Andra Nicoruţ, Bogdan Gherman, Daniel Danciu, Marius Bodea, Mihaela Savin, Mihai Brumaru, Mihai Hanga, Paul Pastina, Romeo Cozac şi Sergiu Andreca au fost cei 13 studenţi care au intrat în concurs cu idei şi planuri de afaceri. Aceste planuri au fost analizate de un juriu de antreprenori care a decis ca Marele Premiu să îi revină studentei Andra Nicoruţ, pentru proiectul „Atelier de bijuterii contemporane”.

Asociaţia noastră a fost reprezentantă în juriu de Mihaela Rus, preşedinta AFA Cluj, şi de Alexandra Stoica, director executiv al DAS Engineering Grup. De asemenea, în cadrul sesiunilor de training, Mihaela Rus le-a vorbit studenţilor despre business şi atitudine în business şi le-a explicat diferite aspecte ale comunicării profesionale în afaceri, iar o altă colegă de-a noastră, Simona Baciu, le-a oferit tinerilor o prezentare la sediul Transylvania College, şcoală a cărei fondatoare este.

“Am făcut un efort să îmi întrerupt activitatea într-o perioadă foarte aglomerată şi importantă pentru mine şi agenţia pe care o conduc, dar nu-mi pare deloc rău. Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut şi am remarcat entuziasmul şi dedicarea studenţilor în abordarea planurilor de afaceri prezentate. Toate proiectele introduse în concurs aveau ceva special şi a fost foarte greu pentru noi, cei din juriu, să-l alegem pe cel mai bun. Am promis susţinere şi mentorat pentru punerea în practică a acestor idei şi mă bucur să rămân în continuare în contact cu toţi studenţii pe care i-am întâlnit”, a spus Mihaela Rus.

Suntem fericite că asociaţia noastră a reuşit să fie alături de tinere minţi vizionare şi suflete entuziaste, îi felicităm pe toţi studenţii participanţi pentru seriozitate şi dedicare, şi le dorim să reuşească să-şi transforme ideile în afaceri de succes.

2018-10-03T14:33:05+00:00 December 6th, 2012|