Asociația Femeilor de Afaceri Cluj susține Techsylvania, ediția a II-a

Asociația Femeilor de Afaceri susține anul acesta Techsylvania, ediția a II-a, cel mai mare eveniment internațional pe zona de tehnologie și inovație din regiune, care va avea loc la Cluj-Napoca, între 6-9 iunie, la Casă de Cultură a Studenților.

tech 2

“Techsylvania” are drept scop promovarea comunităților din orașul Cluj-Napoca și din România ca și centre ale tehnologiei recunoscute și confirmate la nivel internațional, dar și stimularea dezvoltării de produse locale. Acesta oferă atât oportunitatea de interacțiune socială cu scopul stabilirii de parteneriate, găsirii de finanțări sau obținerii de mentorat din partea experților, cât și promovarea unor idei tehnice revoluționare din rândul programatorilor români. Participanții își pot demonstra abilitățile într-un hackathon de 24 de ore ce are loc în perioada 6-7 Iunie, în urma căruia echipele câștigatoare vor primi 4 tastaturi Răzor pentru gaming de la Braintree, ceasuri Pebble, device-uri de la Garmin și gadget-uri precum Onyx Beacons, Leap Motion, Haloband, Metawear, dar și spațiu de birouri la ClujHub sau o invitație exclusivă la programul de pre-accelerare găzduit de Young Leaders Club în Constanța între 21 și 28 iunie.

Peste 130 de iubitori de tehnologie dornici să pună  bazele unor aplicații inovative din domeniul dispozitivelor wearable (la purtăƒtor) și Internet of things, vor avea la îndemână cele mai noi apariții din domeniu, precum Apple Watch, Moto 360, Pebble, Jawbone UP, mini dronele Parrot, Oculus Rift DevKit 2, The Eyetribe Tracker, Sphero, Onyx Beacons, Leap Motion, Google Glass și platforma Metawear. Mai mult, hackathon-ul €œTechsylvania oferă oportunitatea de dezvoltare a primelor aplicații românești pe cel mai nou produs lansat de compania Apple.

tech (600 x 300)

A doua parte a evenimentului constă în conferința dedicată unei audiențe internaționale, care va avea loc între 8 și 9 iunie și unde se așteaptă peste 500 de participanți.

În cadrul ediției de anul acesta a “€œTechsylvania” vor vorbi unii din cei mai de succes antreprenori români ai ultimilor ani precum Andrei Dunca, co-fondator al LiveRail, compania clujeană achiziționată recent de Facebook pentru o sumă de peste $400 milioane va susține prima lui conferința publică după achiziție, Florin Talpeș, fondatorul Bitdefender, cea mai de succes companie românească de IT, Anda Gânscă, CEO Knotch, recent nominalizată în prestigioasa lista INC ‘€˜30 under 30 și Flaviu Simihaian, fondator iMedicare, o platformă care oferă informații personalizate farmaciilor din SUA despre rețetele și condiția medicală a pacienților. Lista confirmărilor continuă cu antreprenori de renume internațional precum Gentry Underwood, fondator Dropbox, David Bettner, creatorul Words with Friends, Christopher Osborne, din partea Booking.com, Steffi Czerny, fondator și Managing Director al DLD Media, cărora li se alătura reprezentanți ai unor giganți din domeniul IT deja confirmați, precum Google, Uber,  Paypal, Techstars dar și jurnaliști de renume din partea Tech.eu.

Doritorii își pot achiziționa bilete cu prețuri începând de la 69 euro, iar înregistrările vor putea fi efectuate online pe site-ul  Techsylvania. Doar până pe data de 1 Iunie vor mai fi valabile biletele de tip ”Regular” cu prețuri între 49 și 119 euro, urmând ca după această dată să între în vigoare tichetele “œLast Minute”..

2018-10-18T10:09:53+00:00 May 27th, 2015|