Despre AFA Cluj

Scurt istoric

Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a fost înfiinţată în anul 2004. Fondată la iniţiativa doamnei Mihaela Rus, director general al agenţiei Vitrina Advertising, a devenit încă de la început membru al Coaliţie Asociaţiilor Femeilor de Afaceri (CAFA).

Asociaţia este formată din femei care au businessuri proprii sau funcţii de conducere în diferite societăţi sau activează ca medici, profesori, psihologi, jurişti şi în alte profesii liberale. Doamnele din AFA Cluj sunt femei cu respect de sine, puternice, cu cariere şi afaceri care stau ca exemplu în comunitate.

AFA Cluj este o asociaţie neguvernamentală, apolitică şi non-profit.

Viziune

AFA Cluj îşi propune să devină cea mai importantă asociaţie de business feminin la nivel regional, să dobândească recunoaştere naţională şi deschidere la nivel internaţional, şi, în acelaşi timp, să fie un factor catalizator şi de coeziune al comunităţii locale.

Misiune

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj susţine, coalizează şi promovează femeile care au un business sau o carieră de succes, dar şi pe cele care îşi propun să înceapă o afacere. Misiunea asociaţiei este de a crea un mediu propice pentru obţinerea excelenţei în business şi de a oferi femeilor noi oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor.

 

Valori

AFA Cluj este garanţia unei comunităţi puternice, profesioniste, juste, unite, orientate spre binele comun. Puterea şi valoarea ei derivă din membri care o alcătuiesc, proiectele pe care le desfăşoară şi parteneriatele pe care le leagă.

Valorile promovate de AFA Cluj sunt:

Excelenţă
Seriozitate
Onestitate
Respect
Integritate
Spirit civic