Excelența la Feminin 2015 – eveniment marca Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj

Dacă e luna mai, cu siguranță Asociația Femeilor de Afaceri aduce recunoaştere personalităţilor feminine care s-au evidenţiat în profesia lor şi, în acelaşi timp, onorează femeile care de-a lungul timpului s-au implicat în viaţa culturală, socială şi ştiinţifică a oraşului prin Gala Excelenţei la Feminin, care anul acesta  a ajuns la ediţia a III-a. Evenimentul va avea loc la Centrul de Cultură Urbană Casino, pe 21 mai și este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, sub egida Zilele Clujului.

facebook-gala excelentei la feminin (600 x 600)

Anul acesta, Gala este susținută de Liberty Technology Park – o inițiativă Fribourg Capital sub patronajul omului de afaceri Ion Sturza, care propune un spațiu revoluționar, fosta fabrică Libertatea, creat pentru a oferi condiții excepționale de creștere și dezvoltare companiilor din domeniile IT&C și R&D. În acest moment Liberty găzduiește șapte companii mari și medii, un accelerator de afaceri și o zona destinată organizării de conferințe și evenimente.

Demersul nostru de a premia excelenţa la feminin este susţinut de Luna Solai, cel mai iubit brand din Transilvania. Colega noastră Felicia Tulai, care dezvoltă cu succes brandul, consideră că excelența merită susținută în orice moment, iar Gala este un prilej extraordinar.

Ediția de anul acesta beneficiază și de susținerea One Way, servicii profesionale de curățenie, care prin atitudinea inovativă ridică standardul cunoscut în privința serviciilor de acest tip. Compania a dorit să fie alături de Gala Excelenței datorită focusării pe profesionalism și standarde înalte.

În seara de 21 mai, vom avea, din nou, un motiv de mândrie: premiantele ediţiei a III-a a Galei Excelenţei la Feminin. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

 

2018-10-05T12:30:08+00:00 May 13th, 2015|