Fapte bune la sfârşit de an

După Balul de Smarald, de la sfârşitul lunii noiembrie, a sosit momentul faptelor bune, fapte posibile datorită donaţiilor strânse cu ajutorul prietenilor şi susţinătorilor noştri.

Săptămâna faptelor bune a început, pentru membrele Asociaţiei Femeilor de Afaceri,  pe 16 decembrie 2013, dimineaţa, foarte devreme. Astfel cei 65 de copii de la Centrul de Plasament nr. 8 “Speranţa” din Huedin au primit pachete cu rechizite şi dulciuri în valoare totală de 4.000 de lei.

 

În aceeaşi zi,  s-au bucurat de daruri cei 18 copii de la “Familia Regăsită”, de care ne ocupăm deja de 4 ani. Aceşti copii defavorizaţi beneficiază de ore de engleză – cu specialişti de la Interstudia, ore de muzică instrumentală – cu profesori de la The Beat şi acum au primit ghetuţe confecţionate de Class Shoe, fructe şi dulciuri. Donaţia pentru ei a fost în valoare de 5.000 de lei.

 

Jurnalista Livia Beju, care sufera de sindromul Marfan, a fost susţinută de membrele Asociaţiei printr-o donaţie de 2.000 de lei, sumă depusă în contul său.

 

În zilele următoare, Asociaţia a virat suma de 1.500 de lei în contul deschis în sprijinul fetiţei de 3 ani, Nagyi Nora, care are nevoie urgentă de bani pentru o operaţie vitală în Statele Unite ale Americii.

 

Ne-am gândit şi la copiii care practică un sport de performanţă, astfel suma de 1.500 de lei a fost direcţionată pentru susţinerea echipei de handbal fete a CSS VIITORUL, al Asociaţiei Judeţene de Handbal, în turneul PRESOV.

Luna ianuarie aduce alte fapte bune, susţinute cu mult drag şi entuziasm de membrele Asociaţiei.

2018-10-08T11:39:38+00:00 January 7th, 2014|