În vizită la Class Shoe

La invitaţia doamnelor Magdalena Bejan, proprietar al companiei Class Shoe, şi Mioara Râhlea, director general al companiei, întâlnirea AFA a avut loc la fabrica de încălţăminte Class Shoe, miercuri, 13 iulie.

Gazdele noastre ne-au dezvăluit aspecte foarte interesante despre industria de profil, de la tipurile de piele folosite la fabricarea pantofilor şi modurile de prelucare a acestora, la aspectele specifice ale domeniului lor de activitate, legate de furnizori, clienţi, concurenţă, târguri de specialitate etc. De asemenea, am putut vedea întreg procesul de fabricaţie a pantofilor, de la creaţie până la produsul finit.

Din nou, după seara minunată din Grădina Botanică, mi s-a demonstrat că se poate crea un moment deosebit din orice întâlnire între persoane speciale. Ieri m-am simţit ca fiind în vizită acasă, la un prieten. Adică, fiecare dintre noi, dincolo de familie şi cercul de prieteni intimi, ne identificăm cu ceea ce facem, care este preocuparea pe care ne-am ales-o sau profesia care ne-a ales… De aceea, uneori simţi nevoia să-ţi inviţi prietenii acasă, în cazul nostru, la firmă”. (Monica Ursu)

Class Shoe este o companie 100% românească. 98% din producţia acesteia se exportă pe piaţa europeană, în special în Olanda şi Elveţia. Compania produce peste 500.000 de perechi de încălţăminte de damă pe an şi deţine pe piaţa internă brandul City Chic.

[nggallery id=6]

2018-10-10T14:47:16+00:00 July 14th, 2011|