Bianca Ţifrea

Bianca Ţifrea este medic specialist în obstetrică-ginecologie, asistent universitar şi doctorand în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţeganu” din Cluj-Napoca. A urmat numeroase cursuri şi stagii de pregătire, la Universitatea Homburg (Germania), Londra (Anglia), Paris, Lyon (Franţa) şi Rhodos (Grecia), fiind extrem de pasionată de profesia sa.

Membră a numeroase asociaţii profesionale de renume, naţionale şi internaţionale, Bianca Ţifrea se pregăteşte intens pentru activitatea didactică şi de cercetare şi pune întreaga capacitate în slujba sănătăţii oamenilor. Hotărâtă şi foarte ambiţioasă, dincolo de pasiunea pentru obstetrică-ginecologie, ea acordă o atenţie deosebită familiei sale, nu exclude perspectiva unei afaceri personale şi îşi rezervă timp pentru alte pasiuni precum sportul, dansul, călătoriile, fotografia.

Prezenţă activă şi spirit organizatoric, Bianca Ţifrea se implică cu dăruire în tot ceea ce face şi nu este străină de acţiunile caritabile. Promovând un stil de viaţă sănătos, ea consideră că femeia sănătoasă e frumoasă, educată, informată şi de succes.