Daniela-Maria Tecău

Daniela-Maria Tecău reprezintă generaţia nouă de tineri entuziaşti care, prin originalitate şi devotament faţă de propria vocaţie, doreşte să scrie o pagină nouă în istoria antreprenoriatului clujean şi nu numai.

Fundamentată pe optimism, dorinţă de creativitate şi speranţa deschiderii unui orizont nou în sfera arhitecturii, firma S.C. ARHI-GEDA S.R.L., înfiinţată de Daniela-Maria Tecău, reflectă, pe deplin, aspiraţiile şi reuşitele sale. Odată cu dobândirea titulaturii de Arhitect cu Drept de Semnatură au început să apară confirmările de ordin profesional, iar colaborarea cu „Transylvania Spirit Concept” a cristalizat şi consolidat direcţia de dezvoltare, perspectivele asupra business-ului, orientarea spre un domeniu special consacrat proiectării centrelor balneologice şi de Spa.

Dincolo de iniţiativele profesionale, Daniela-Maria Tecău este un spirit deschis care rezonează cu ceea ce e nou şi pozitiv. Iubeşte viaţa şi se relaxează citind. Consideră că pentru a te autodepăşi ai nevoie să ştii ce vrei de la viaţă, ca să ceri cât mai mult de la tine însăţi, convinsă fiind că proiectul Arhitectului ca Om are mereu şanse pentru cele mai minunate reuşite.