Daria Dulfu-Mihnea

Daria Dulfu-Mihnea este manager al ″Institutului de Estetică şi Sănătate Luna″. Compania are cabinete medicale, cabinete de remodelare corporală cu cele mai noi produse şi tehnologii, cabinete de cosmetică, precum şi o aripă de găzduire şi organizare de evenimente – Luna Events. Fiind absolventă a Facultăţii de Medicină Generală şi a Facultăţii de Nutriţie şi Dietetică, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca, Daria Dulfu-Mihnea a urmat mai multe cursuri de medicină alternativă pentru a se specializa în domeniul nutriţiei. Are un certificat internaţional de Health Coach şi îşi desfăşoară activitatea atât prin programe nutriţionale personale, cât şi prin cele destinate grupurilor şi companiilor.

În 2012, Daria Dulfu-Mihnea a înfiinţat ″Asociaţia Armonie prin Nutriţie″, prin care a dezvoltat şi a aplicat mai multe proiecte de informare şi educaţie nutriţională, în special pentru copii.

Este mereu interesată să se dezvolte, să înveţe lucruri noi, să citească, să călătorească şi să îşi împartă timpul liber cu cei dragi.