Mihaela Rus, invitată la conferinţa The Woman

Preşedinta Asociaţiei Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, Mihaela Rus, a fost invitată să vorbească la prima conferinţă regională de business feminin, The Woman, organizată la Best Western Plus Fusion Hotel din Cluj-Napoca.

Temele abordate de Mihaela Rus au fost legate nu doar de agenţia pe care o conduce, Vitrina Advertising, ci şi despre AFA şi felul în care asociaţia se implică atât de pregnant în comunitatea locală.

Asociaţia noastră a fost puternic reprezentată la conferinţă, iar la eveniment au participat în total peste 250 de persoane. Am petrecut împreună o dupămasă interesantă şi agreabilă, fiind înconjurate de valoroase lucrări de artă expuse de doamna Manuela Plăpcianu, preşedinte Artmark, care a avut şi un panel interesant în cadrul conferinţei.

Ne-a făcut o deosebită plăcere să ascultăm şi prezentările doamnei Monica Tatoiu, preşedinta Fundaţiei Noi Citim, a doamnei Maria Grapini, CEO Pasmatex şi reprezentanta Coaliţiei Femeilor de Afaceri (CAFA), a doamnelor Alice Botnarenco, fondatoare Femei în Afaceri, Gabriela Lungu, CEO The Practice, a Ioanei Molnar, CEO Florăriile Magnolia, care ne-a surprins plăcut oferindu-ne flori tuturor, Silvia Sîrb, former CEO Aegon şi Oana Gheorghiu, Asociaţia Salvează Vieţi.

Evenimentul a fost moderat de Geta Ungurean şi organizat de Libero Events, reprezentată prin Crina Doda şi Bogdan Ciocian.

[nggallery id=28]

2018-10-10T14:50:57+00:00 March 5th, 2012|