Mihaela Rus, speaker la Conferinţa Femina

Mihaela Rus, preşedinta Asociaţiei Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, a fost invitată să vorbească ieri, la Conferinţa Femina, despre cum a reuşit să clădească afacerea ei de succes, agenţia Vitrina Advertising.

 

„Crezul meu nu este „Investeşte în tine”, nici măcar “Investeşte în oameni”. Crezul meu este “ Investeşte în legăturile cu oamenii”. Succesul meu nu este succesul persoanei mele, ci al relaţiilor, legăturilor cu oamenii din jurul meu, fie că e vorba de legături de business sau personale”, a precizat Mihaela Rus în discursul ei, care a captivat auditoriul format din aproximativ 200 de reprezentante ale mediului de afaceri, mediului politic, cultural şi social clujean.”

Mihaela Rus, Fondator si Presedinte AFA

La conferinţa moderată de prezentatoarea TV Melania Medeleanu a transmis un mesaj Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, şi au mai vorbit conf. univ. dr. Gheorghe Teodorescu (Insomar), prof. dr. Eniko Vincze (UBB) şi Delia Panait, din partea FRONT.

„Femina” este un proiect finanţat de Uniunea Europeană, care, pe parcursul a 36 de luni, va fi implementat în mai multe oraşe din ţară, în special prin organizarea de conferinţe la care se va discuta despre conştientizarea drepturilor egale, depăşirea stereotipurilor culturale şi prezentarea unei imagini corecte şi nediscriminatorii a femeii în societate.

[nggallery id=27]

2018-10-10T11:50:02+00:00 February 22nd, 2012|