Ne vedem la Gala Excelenţei la Feminin, ediţia a II-a

Ne pregătim intens pentru Gala Excelenţei la Feminin, ediţia a II-a, care va avea loc la Centrul de Cultură Urbană Casino, pe 22 mai, de la ora 19. Ca şi anul trecut, Gala aduce recunoaştere personalităţilor feminine care s-au evidenţiat în profesia lor şi, în acelaşi timp, onorează femeile care de-a lungul timpului s-au implicat în viaţa culturală, socială şi ştiinţifică a oraşului. Evenimentul organizat de Asociaţia Femeilor de Afaceri, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, se desfăşoară sub egida Zilele Clujului.

coperta Gala (600 x 600)

Anul acesta, la Gală, avem şi o dublă aniversare, la fel ca şi AFA Cluj, Centrul Medical Medsan, condus de colega noastră Dana Gânscă, împlineşte 10 ani de activitate. 10 ani în care a reuşit să creeze o echipă sudată, multidisciplinară, reprezentată de profesionişti care împărtăşesc aceleaşi valori: centrarea pe client, transparenţa actului medical, identificarea şi adresarea nevoilor clientului, perfecţionarea continuă şi dezvoltarea în sensul transformării într-un centru medical cu o reputaţie serioasă pe piaţa serviciilor medicale din regiune. Această aniversare este o ocazie excelentă de a fi prezenţi şi în calitate de sponsori, la Gala Excelenţei la Feminin. Ne uneşte nu doar bucuria de a celebra profesionalismul femeilor din Cluj, dar şi dorinta de a crea o adevarată tradiţie din a-l recunoaşte.

Demersul nostru de a premia excelenţa la feminin este susţinut şi de Media Invest. Colega noastră Anca Cozma, director general, a considerat că acest eveniment rezonează cu misiunea şi valorile companiei sale: profesionalism, corectitudine, responsabilitate şi implicare maximă în proiectele desfăşurate. Acestea sunt calităţile pe care Gala le caută şi le premiază.

Joi seara, vom şti cu siguranţă care sunt premiantele acestei ediţii a Galei Excelenţei la Feminin. Până atunci, vă mulţumim pentru susţinere şi pentru implicare.

2018-10-30T11:52:58+00:00 May 20th, 2014|