Patru țări est-europene au constituit la Cluj-Napoca o alianță patronală

La început de februarie am fost fost gazda și co-organizatorii unui eveniment memorabil și extrem de important pentru comunitatea de business. În calitate de membri UNPR am luat parte la semnarea Alianței Patronale între 4 țări est-europene: Polonia – Slovacia – Ungaria – România.
Evenimentul a fost deschis de doamna Mihaela Rus, în calitate de Vicepreședinte UNPR.

Semnarea alianței a fost precedată de discursul domnului Ioan Lucian, Președinte UNPR și ale distinșilor oficiali din cele trei țări europene.

Despre AFA Cluj

Suntem o comunitate puternică, profesionistă, justă, unită și orientată spre performanță. Puterea și valoarea Asociației se bazează pe calitatea umană și profesională a membrelor echipei. Suntem motivate de impactul pozitiv al proiectelor desfășurate și pe energia/ forța partenerilor care ne sunt alături.
Încurajăm și susținem performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking. Creăm proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă. Recunoaștem excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. Inițiem evenimente care devin factor catalizator și de coeziune a energiei și resurselor destinate dezvoltării comunității locale. Ne preocupă dezvoltarea personală a tinerilor și dorim să le oferim sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

“Îmi doresc ca valorile pe care le promovăm în cadrul AFA – excelența, seriozitatea, onestitatea, respectul, integritatea și spiritul civic – să fie respectate și în mediul de afaceri, în societate, pentru ca împreună să construim comunități mai puternice“, spune Mihaela Rus, președinte fondator Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

2022-04-07T14:45:05+00:00 February 12th, 2018|