Balul AFA in Tara Minunilor 2011 2017-09-28T23:51:31+00:00

Project Description

Donații de 50.000 de lei la Balul de Caritate „AFA in Țara Minunilor”

Am fost inconjurate de zeci de oameni inimosi, care au fost prezenti vineri la Balul de Caritate “AFA în Tara Minunilor”. In total ne-am strans peste 250 si, cu aceasta ocazie, au fost donati, cu ajutorul tuturor, peste 50.000 de lei pentru 100 de familii clujene aflate in nevoie.

Organizarea fara cusur si atmosfera speciala au definit intregul eveniment. Pe parcursul serii, invitatii s-au bucurat de concertele sustinute de Rebeca Maria Neacsu, fetita cu voce de aur de la “Românii au talent”, Aminda si trupa Hazard, Razvan Krivach si Denisa Dârlea, iar mini-spectacolul de balet oferit de un grup de 20 de copii ai Liceului de Coregrafie “Octavian Stroia”, indrumati de Anca Opris Popdan, prim-balerina Operei clujene, a fost aplaudat la scena deschisa.

“Am avut parte de o seara remarcabila, alaturi de prieteni dragi si de suflet, care ne-au dovedit înc-odata ca ne acorda încrederea lor si ne sprijina în toate actiunile noastre întreprinse în folosul comunitatii clujene. Le multumim din toata inima ca au raspuns invitatiei noastre si ca au dat dovada de generozitate si solidaritate. Banii strânsi se vor îndrepta spre 100 de copii si batrâni mai putin norocosi, selectati de doamnele din Asociatie”, a declarat Mihaela Rus, presedinta AFA Cluj.