Balul de Cristal 2012 2018-02-15T14:36:55+00:00

Project Description

Donaţii de 50.000 de lei la Balul de Cristal AFA Cluj

Peste 240 de personalităţi din mediul de afaceri şi politic clujean au fost alături de noi la Balul de Cristal, un eveniment caritabil pe care l-am organizat vineri, 23 noiembrie, la Restaurantul Da Vinci. Cu această ocazie, invitaţii noştri inimoşi au făcut donaţii în valoare de aproximativ 50.000 de lei, aceste fonduri urmând să susţină o parte din proiectele asociaţiei.

“Este al treilea an în care organizăm un bal de caritate şi sunt mai mult decât fericită să constat că AFA a devenit un purtător de mesaj în comunitate. Tot ce am făcut până acum arată că ne pasă şi că împreună cu cei din jurul nostru suntem mai puternice. Când oameni buni din Cluj se întâlnesc, lucruri frumoase se împlinesc”, a declarat Mihaela Rus, preşedinta AFA Cluj.

Pe parcursul balului am participat cu toţii la o licitaţie de tip silent auction a unor obiecte de artă şi bijuterii din colecţiile noastre personale, precum şi la o tombolă a cărui mare premiu a fost un tablou în valoare de 2.000 de euro, semnat de pictorul clujean Paul Sima. Seara a fost condimentată cu momente artistice de excepţie susţinute de Trio Zamfirescu, recunoscuţi ca fiind cei mai buni interpreţi de chitară clasică din România, trupa David & The Six Martini Band, precum şi de un grup de balerine de la Opera Maghiară din Cluj.

Donaţiile strânse la Balul de Cristal se vor îndrepta către proiectele noastre de suflet. Astfel, vom continua campania „Minuni pentru căminele aflate în nevoie” prin care vom ajuta de Crăciun copii orfani şi bătrâni singuri, vom aduce un aport financiar la intervenţia chirurgicală de care are nevoie Yanis, un copilaş diagnosticat cu tumoră osoasă, vom susţine programul after-school al Liceului pentru Deficienţi de Vedere din Cluj şi vom premia studenţii inventivi din cadrul proiectului Fabrica de Antreprenori.

Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost aproape şi în acest an şi ne-au susţinut cu atâta suflet!