Balul de Smarald 2013 2018-02-15T14:46:27+00:00

Project Description

Balul de Smarald – 2013

 

Vineri, 22 noiembrie 2013, a avut loc ediţia a patra a balului caritabil al Asociaţiei Femeilor de Afaceri, care anul acesta a purtat numele „Balul de Smarald. Numele ales a inspirat şi decorul, aşa că sala de la Opera Plaza  a arătat impecabil pentru invitaţii noştri, care ne-au susţinut cu drag, ca în fiecare an. Evenimentul a adunat peste 220 de prieteni din mediul de afaceri şi politic clujean, iar donaţiile au depăşit suma de 11.000 de euro.

Obiectivul Balului de Smarald – achiziţionarea,  pentru Institutul de Boli Infecţioase Cluj, a unui aparat de diagnosticare a bolii Lyme –  a fost atins datorită donaţiei extraordinare venite din partea companiei Farmec: 2.700 euro. Generozitatea lor ne dă posibilitatea să ne implicăm în alte cazuri sociale identificate de doamnele din AFA Cluj şi să ajutăm cu ceea ce este necesar copiii defavorizaţi, folosind cei 8000 de euro rămaşi.

Pe parcursul Balului, invitaţii au participat la o licitaţie de tip silent auction, la care doritorii au putut achiziţiona obiecte de artă şi bijuterii din colecţiile personale ale doamnelor, membre ale AFA Cluj, dar au cumpărat şi simbolicii trandafiri verde-smarald, la care s-au adăugat donaţiile.

Seara a fost condimentată cu un mini-recital al trupei de copii „Get Loud”, condusă de profesorii Marius şi Ligia Pop, de un moment de dans sportiv al copiilor de la Şcoala de dans „Diamond” şi de un recital de excepţie susţinut de Aminda. Atmosfera evenimentului a fost întreţinută de Cristian Grindean.

Anul acesta, doamnele Olga Stanciu şi Cornelia Nagy au fost premiate cu simbolul AFA, colierul de perle, pentru implicarea  în proiectele importante ale Asociaţiei şi în comunitate.

Punctul culminant al serii a fost „Corul AFA” cu un moment special dedicat susţinătorilor Asociaţiei. Invitaţii au avut ocazia, în premieră, să asculte varianta corală a piesei „Lasă-mi toamnă pomii verzi”, sub bagheta dirijorală a Amindei.

În perioada imediat următoare, AFA Cluj va face toate demersurile necesare achiziţionării aparatului de diagnosticare şi va pregăti darurile de Crăciun pentru copiii defavorizaţi şi familiile nevoiaşe clujene.