CuGeT, ediția IV 2022-03-11T19:02:36+00:00

Project Description

Ediția IV a Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT

Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT, proiect unic în România, inițiat de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, și-a desfășurat în toamna anului 2019 ediția cu numărul 4.

Păstrând formatul edițiilor anterioare, Asociația Femeilor de Afaceri Cluj a recompensat câștigătorii etapei finale cu premii în bani: cei de pe locul I au primit câte 2.500 de lei, cei poziționați pe locul II câte 1.500 de lei și cei clasați pe locul III câte 1.000 de lei, iar fiecare concurent calificat în etapa finală a primit o recompensă de 100 de lei. Pe lângă premiile în bani, organizatorii le-au oferit participanților bilete și abonamente la festivaluri, operă și cinema și nu au uitat nici de publicul spectator la finală: trei dintre aceștia au plecat acasă cu un abonament la Electric Castle, un abonament la TIFF și, respectiv, un pachet de patru bilete la Cinema City, oferite prin tragere la sorți.

Lista câștigătorilor, pe categorii de vârstă:

Grupa G1 (clasele IX-X)
Locul 1: Iulia Opriș
Locul 2: Andreea Maria Farcaș
Locul 3: Sergiu Dacian Balint

Grupa G2 (clasele XI-XII)
Locul 1: Andrei Tudor Mocan
Locul 2: Mircea Țălu
Locul 3: Ilinca Maria Farcaș

Grupa G3 (tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani)
Locul 1: Ana Maria Cîrjan
Locul 2: Vlad Antoniu Mărghitaș
Locul 3: Marius Sonica

Olimpiada CuGeT este un proiect inițiat de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj. Le mulțumim partenerilor care au fost alături de noi la ediția 2019: Co-organizator: Vitrina Advertising. Co-producător: TVR Cluj. Proiect realizat cu sprijinul: Wörwag Pharma România. Parteneri instituționali: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”. Susținut de: NTT Data, Eurocont, UniversiFly, Centrul Medical Medsan, Madd Electronics Group, C&M Jeller, Paper Cups, Media Invest, Impress, Opera Națională Română, TIFF.