Gala AFA 2010 2018-02-15T14:28:51+00:00

Project Description

Gala AFA 2010

Continuăm să susţinem oraşul pe care îl iubim şi valorile lui în dorinţa de a oferi societăţii civile din care provenim recunoaştere şi respect. Acum mai mult ca oricând, am simţit că exemplul nostru ar putea convinge. E momentul să ne facem publică misiunea, e momentul să facem pasul către Dumneavoastră pentru a vă cere sprijinul iar mai apoi, împreună, paşii către comunitate, către oamenii de lângă noi.

Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj a strâns în această seară (n. ed. 9 noiembrie 2010) peste 800 de persoane la gala desfăşurată la Opera Maghiară. Invitatul special al evenimentului a fost Dan Puric, al cărui spectacol de o oră şi jumatate a stârnit ropote de aplauze în sala arhiplină.

A fost primul eveniment mediatic de amploare organizat de AFA în cei şase ani de existenţă ai asociaţiei. „Este o gală fără premii şi fără laureaţi. Este prima gală a noastră şi am făcut-o pentru oamenii dragi, pentru oamenii de calitate din Cluj, cărora am vrut să le oferim un spectacol şi să îi convingem totodată să ne ajute, să se implice în proiectele noastre”, a declarat Mihaela Rus, preşedintele Asociaţiei Femeilor de Afaceri Cluj.

Prezentatorul galei, Cătălin Stefăescu, a ţinut un discurs despre importanţa culturii. Legătura cu femeile de afaceri clujene a fost… discretă. „Cultura înseamnă şi valorile societăţii, legăturile dintre ei. AFA a preferat discreţia timp de şase ani, azi a venit însă momentul să se facă auzită, să îşi prezinte misiunea”, a spus cunoscutul realizator TV.

Asociaţia Femeilor de Afaceri din Cluj numără 48 de membri, atât doamne şi domnişoare care au propria afacere, cât şi care deţin funcţii de conducere în companii puternice, naţionale şi internaţionale. Iar lista de înscrieri este deschisă. „Nu este o organizaţie exclusivistă”, a ţinut să sublinieze Mihaela Rus.

La gala de la Opera Maghiară au participat numeroase personalităţi ale orasului, printre care viceprimarul Radu Moisin, şeful ITM Cluj, Emilian Roşca, seful Poliţiei Rutiere, Alexandru Mureşan, directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, preşedintele UMF, Marius Bojiţă.

[articol preluat de pe CityNews.ro Cluj]