Ore in dar 2018-02-13T12:06:02+00:00

Project Description

AFA va dărui ore copiilor Asociaţiei „Familia Regăsită”

Proiectul nostru de suflet, „Ore în dar”, prin care dorim să dăruim din timpul nostru celor 18 copii aflaţi în grija Asociaţiei „Familia Regăsită”, a demarat marţi, 27 septembrie 2011, cu o vizită la Grădina Botanică. 16 doamne din AFA au însoţit copiii de la AFR în periplul lor prin Grădina Botanică, scopul ieşirii fiind nu doar ca să îi cunoaştem mai bine pe copii, ci şi ca aceştia să înveţe să facă fotografii.

Alături de noi a fost fotograful profesionist Călin Ilea, care a explicat fiecărui copil în parte „trucuri” de fotograf şi a fost atent ca ei să deprindă corect aspectele tehnice ale fotografiei. Copiii s-au lăsat furaţi de frumuseţea locului şi de aparatele foto performante pe care le-au adus cu ele doamnele din AFA şi au încercat să suprindă în cât mai multe imagini Grădina Botanică. A fost multă bucurie de ambele părţi, prietenie şi o zi superbă de toamnă pe care nu o vom uita foarte curând.

Mai trebuie spus că cele mai frumoase fotografii ale copiilor vor face obiectul unei expoziţii cu licitaţie, iar fondurile obţinute vor fi direcţionare către proiectul „Ore în dar”. De asemenea, în continuarea proiectului, în fiecare zi de marţi, la Asociaţia „Familia Regăsită” va fi „Ziua AFA”. Câte două doamne din AFA vor realiza cu copiii proiecte interesante legate de profesiile lor sau pur şi simplu îi vor ajuta la teme.