Ne-am înscris la concursul de finanţări Raiffeisen Comunităţi

Împreună cu Centrul pentru Studiul Democraţiei, asociaţia noastră a înscris în finala concursului de finanţări Raiffeisen Comunităţi proiectul “Clasament al liceelor din judeţul Cluj AFA-CSD”.

Acesta are ca scop realizarea şi prezentarea publică a unui clasament al liceelor pornind de la criterii de performanță, cu sens atât pentru specialiști, cât și pentru elevi, profesori și angajatori. Dezvoltarea și aplicarea criteriilor în mod transparent și onest vor permite elevilor și părinților să aleagă justificat instituţia de învăţământ. De asemenea, primăriile vor putea să aloce şcolilor resurse într-un mod mai eficient și, nu în ultimul rând, unităţile de învăţământ vor oferi elevilor o educație de un nivel calitativ mai ridicat.

Pentru ca acest proiect să fie câştigător, şi deci să fie implementat, trebuie să adune un număr cât mai mare de voturi. Susţineţi-ne şi dumneavoastra accesând linkul: http://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/ şi votând pentru proiectul “Clasament al liceelor din judeţul Cluj AFA-CSD”.

2018-10-30T13:05:56+00:00 August 27th, 2012|