Seminar informativ „Femeile în Management”

[articol preluat de pe site-ul partenerului nostru CAFA Romania] În data de 12 aprilie 2010, în Sala de Conferinţe a AIPPIMM s-a desfăşurat seminarul informativ „Femeile în Management”. CAFA Romania a fost reprezentata de dna Maria Grapini.

COMUNICAT

Femeile în Management

În data de 12 aprilie 2010, în Sala de Conferinţe a AIPPIMM s-a desfăşurat seminarul informativ „Femeile în Management”
Evenimentul a fost organizat de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Bucureşti şi reprezintă cea de a doua etapă a Programului pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul IMM.
În cadrul seminarului au luat cuvântul şi au împărtăşit din experienţa proprie d-na Irinel CRISTU, Secretar de stat Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi d-na Maria GRAPINI, Preşedinte Asociaţia Femeilor Antreprenor din România. D-ul Marius PITI, consilier AIPPIMM a prezentat programele cu finanţare de la bugetul de stat, iar doamnele Simona RĂDUŢĂ şi Mădălina AXINTE, reprezentantele Blocului Naţional Sindical, au prezentat Programul ESTHR –pachet integrat de acţiuni pentru dezvoltarea rolului femeii în societatea românească.

Din partea Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri a participat d-ul Bogdan DUMITRACHE, Secretar general AIPPIMM, care a adresat un cuvânt de bun venit participantelor.

Evenimentul a fost moderat de d-ra Roxana CRĂCIUN, Purtător de cuvânt OTIMMC Bucureşti.

Seminarul “Femeile în Management” s-a bucurat de aprecieri pozitive atât din partea celor 50 de participante cat şi din partea lectorilor, fiind bine primit de mediul de afaceri local.

Biroul de presă,
OTIMMC Bucureşti

2018-09-19T13:41:58+00:00 April 12th, 2010|