SHEnspire, 22 iunie 2016 – eveniment marca Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj

Atunci când vorbeşti despre un business, vorbeşti implicit şi despre un om care şi-a pus, dincolo de resursele financiare, sufletul la bătaie, o bucăţică din viaţa, experienţa şi cunoştinţele sale.

Ediţia a XII-a din şirul conferinţelor SHEnspire, desfăşurată miercuri, 22 iunie la Bistro Bonjour, a fost dedicată importanţei pe care o acordăm sănătăţii şi grijii faţă de noi înşine, iar cele trei doamne care ne-au inspirat prin modelul de business pe care îl conduc şi prin exemplul personal au fost Pierina Vintilă, Nora Cucu şi Norina Alinta Gâvan.

SHEnspire, ediția a XII-a
Dacă acum patru ani, când se aflau la început de drum în business-ul lor, deschideau şirul conferinţelor SHEnspire, Pierina Vintilă şi Nora Cucu au venit de această dată să confirme reuşita realizării unuia dintre cele mai moderne centre de recuperare medicală ale Clujului, Kinetoteam, şi a profesionalismul echipei formate din medici specializaţi în balneofizioterapie şi recuperare medicală, reumatologie, medicină internă şi ecografie şi medicina muncii.

SHEnspire-Nora_Pierina (600 x 600)

În cadrul centrului, fiecare pacient beneficiază de un program de tratament individualizat, în funcţie de patologie, centrul fiind dotat cu aparate de ultimă generaţie, cu posibilităţi multiple de tratament unic sau combinat.

Pierina Vintilă

Cum denumirea centrului Kinetoteam vine din grecescul „kinetos”, care înseamnă “mişcare”, oamenii frumoşi de la Kinetoteam încearcă să le redea pacienţilor care le trec pragul, dincolo de problemele medicale pe care le au, dragul de mişcare, respectiv bucuria libertăţii de mişcare.

Nora Cucu
Un discurs extrem de motivant a avut dr. Norina Alinta Gâvan, preşedintele Asociaţiei de Podiatrie.

Postare_Norina3 (600 x 600)

A vorbit despre grija faţă de sănătatea picioarelor şi importanţa podiatriei ca ramură medicală, care ar trebui să primească o atenţie binemeritată, respectiv o reglementare la nivel guvernamental.

Norina Gâvan

Presărată cu diverse curiozităţi medicale referitoare la sănătatea picioarelor, discursul a prezentat un punct de vedere tranşant în ceea ce priveşte efectele neglijenţei podiatrice.

Norina Gâvan
Aşadar, am avut parte de trei abordări diferite, în stiluri diferite, dar care au încântat prin mesajul transmis şi prin modul de expunere caracteristic al fiecărei personalităţi în parte.

SHEnspire, ediția a XII-a
Proiectul SHEnspire este un eveniment de business networking, desfăşurat într-un cadru prietenos, care se adresează antreprenoarelor sau femeilor care doresc să-şi dezvolte o carieră. SHEnspire urmăreşte promovarea afacerilor doamnelor din AFA, precum şi stabilirea de noi parteneriate.

2018-10-05T12:13:56+00:00 June 24th, 2016|