SHEnspire, ediţia a 8-a, eveniment de business networking, marca AFA Cluj

Restaurantul Hermes a găzduit, pe 15 aprilie, cea de a 8-a ediţie SHEnspire. Am petrecut o seară extraordinară în care colegele noastre Monica Dragu-Covriga, Cristina Mihaela Pop şi Nastaca Biji ne-au inspirat cu poveştile lor de viaţă şi business şi ne-au demonstrat, încă o dată, că tot ceea ce facem cu pasiune are şanse maxime de reuşită.

Monica Dragu-Covriga

Seara a început cu  prezentarea Monicăi Dragu-Covriga, care a vorbit despre parcursul şi experienţa sa profesională, despre platforma educaţională Lifenasium – creată pentru copii şi tineri, pe care o coordonează. JOB&JOY – Journey to my professional becoming, nu este numai numele prezentării susţinute de colega noastră, ci şi cel mai recent proiect în care ea se implică, un training pentru liceeni despre cum să-ţi valorizezi personalitatea în alegerea profesiei. Dincolo de viaţa profesională, Monica se bucură să fie zi de zi alături de familia ei.

Cristina Mihaela Pop

Cristina Mihaela Pop ne-a vorbit despre plăcerea de a face ceea ce îţi place şi nevoia de a deveni cel mai bun, atunci când te apuci să faci ceva. Dincolo de aparenţe e foarte multă muncă, entuziasm şi implicare. Cristina munceşte alături de tatăl ei de peste 20 ani, în calitate de director de dezvoltare, dar şi alături de soţul ei în cadrul unei companii de consultanţă economică. Cu toate acestea, are timp şi de proiecte de comunicare, de horticultură, dar şi de familie.

Nastaca Biji

Nastaca Biji – conduce din 1993 un business de succes, Nasticom Impex SRL. Deşi startul companiei Nasticom este pe ramura de distribuţie, aceasta s-a dezvoltat ulterior şi pe cea de retail prin înfiinţarea lanţului de magazine Nasti&Co, însă distribuţia ocupă, în continuare, 50% din cifra de afaceri. Odată cu extinderea portofoliului, prin dezvoltarea lanțului de magazine Nasti&Co și achiziționarea restaurantului Hermes, s-au implicat în afaceri și cei doi copii, Maria și Bogdan.

Surprizele serii SHEnspire – ediţia a 8-a au fost invitaţii speciali ai colegelor noastre: Margareta Dragu şi colecţia ei de goblenuri, copiii artişti conduşi de Marius şi Ligia Popa şi Bogdan Gheorghe, somelier Domeniile Tohani.

2018-10-03T13:35:48+00:00 April 23rd, 2014|