Uleiurile Luna Solai, succes la Londra

Uleiurile presate la rece Luna Solai, produse de compania Feliciei Tulai, au fost singurele uleiuri din România prezente la târgul IFE 2013 – International Food&Drink Event de la Londra. Vizitatorii au fost încântaţi de gustul autentic al uleiurilor de floarea soarelui, dovleac, in şi, mai ales, de noul intrat în scenă – uleiul de nucă.

Momentele delicioase au fost degustările de uleiuri cu pâine bio produsă de Cluj de către Organic Backery, culminând cu cele de înghetaţă de vanilie cu ulei de nucă şi de dovleac.

La târg au participat peste 50 de firme româneşti din domeniul industriei alimentare, standul fiind vizitat de Ion Jinga, ambasadorul României la Londra, Valentin Soneriu, ministrul secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Răzvan Marc, şeful biroului de promovare turistică a României la Londra, Ioan Oleleu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Paul Bloomfield, bucătar profesionist, profesor la Oxford şi iubitor al bucătăriei din Transilvania, a trecut şi el pragul standului românesc şi a felicitat echipa Luna Solai pentru schimbarea de imagine a produselor şi pentru gustul deosebit al uleiurilor.

O felicităm şi noi pe Felicia şi ne bucurăm din suflet pentru ea!

[nggallery id=47]

2013-03-24T19:49:06+00:00 March 22nd, 2013|