Un nou format de eveniment “Asociați în afaceri. Experții alături de dumneavoastră”

Seria de evenimente “Asociați în afaceri. Experții alături de dumneavoastră” ne propune un nou format: o dezbatere în care vom putea sta de vorbă, de la egal la egal, cu consultanți, experți, directori regionali de bănci și avocați.

carusel_asociati_in_afaceri_cluj-napoca_2 (600 x 227)

Astfel, pe data de 19 mai 2015, începând cu ora 9:00, la Hotelul City Plaza din Cluj Napoca vor fi alături de noi:

În prima sesiune, Ioana Maria Dumitru, Head of Commercial & SME Banking, Garanti Bank, care va vorbi despre evoluția pieței IMM-urilor, principalele dificultăți cu care se confruntă și soluțiile de finanțare dedicate acestei categorii de companii și Mihnea Bărbulescu, Director de Vânzări, Erste Asset Management, care va discuta despre instrumentele de cash management aflate la dispoziția companiilor pentru optimizarea fluxurilor de capital.

În cea de-a doua sesiune, Simona Goje, Tax Manager, Deloitte Romania, va aduce în atenție principalele modificări privind impozitul pe profit în vigoare în anul 2015 și impactul lor asupra activității companiilor, precum si principalele modificări preconizate ale Noului Cod Fiscal și Loredana Sălcianu, Managing Partner, Salcianu Attorneys at Law, care va prezenta aspectele juridice relevante ale pregătirii companiei pentru investitori.

Liantul dintre cele două sesiuni va fi asigurat de Manuela Voicilă, Director executiv, BNI
România, printr-un exercitiu de networking.

Partenerii ediției de anul acesta sunt Garanti Bank, Garanti Leasing, Erste Asset Management, CEC Bank, Deloitte Romania, Sălcianu Attorneys at Law si BNI Romania.

 

2018-10-30T11:39:58+00:00 May 13th, 2015|