Un workshop de excepţie cu Jim Bagnola

Ieri după-masă, carismaticul speaker Jim Bagnola a susţinut un workshop interactiv pe tema leadershipului feminin dedicat AFA Cluj. Potrivit propriilor declaraţii, când a venit pentru prima dată în România, Jim Bagnola a fost realmente surprins de faptul că sunt atât de multe femei în poziţii de manager si a fost impresionat de faptul că acestea sunt extrem de eficiente şi puternice.

Discursul său s-a centrat pe importanţa liderului în cadrul unei organizaţii, dar şi pe cum modul în care liderul conduce oamenii şi procesele din cadrul organizaţiei influenţează direct performanţa acesteia.

Jim Bagnola este cotat ca fiind unul dintre cei mai buni traineri de leadership din lume, cu o experienţă de 30 de ani şi clienţi în peste 80 de ţări. El este membru al „National Speakers Association” şi a fost desemnat „Certified Speaking Professional” devenind, astfel, unul dintre cei mai bine cotaţi oratori din America de Nord. Mai puţin de 500 de oratori profesionişti din toată lumea au primit acest titlu. Dintre instituţiile cu care a lucrat se numără NASA, NATO, United Nations, Guvernul României, etc şi foarte multe companii de renume.

Renumele său s-a justificat încă o dată, dacă mai era cazul,  prin calitatea discursului cu care ne-a onorat.

2018-10-05T12:37:20+00:00 May 16th, 2012|