Alexandra Giurgiu

Alexandra este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi a luat parte ca voluntară la proiectul „Clujul are atitudine”. „Această acţiune mi-a dat ocazia să interacţionez cu oameni adulţi din diferite clase sociale şi cu diferite ocupaţii. A fost o experienţă bună care sunt sigură că mă va ajuta pe viitor„, spune Alexandra.

Alexandra este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi a luat parte ca voluntară la proiectul „Clujul are atitudine”. „Această acţiune mi-a dat ocazia să interacţionez cu oameni adulţi din diferite clase sociale şi cu diferite ocupaţii. A fost o experienţă bună care sunt sigură că mă va ajuta pe viitor„, spune Alexandra.

Alisa Iuhos

Alisa are 16 ani şi este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”. Ea a dorit să intre ca voluntară în proiectul „Clujul are atitudine” imediat ce a auzit de el. „Participând la acţiunea AFA am văzut opinia publicului şi am constatat că este deschis pentru astfel de proiecte. Acest voluntariat m-a ajutat să devin mai responsabilă şi organizată şi mi-a dat sentimentul că ajut comunitatea

Alisa are 16 ani şi este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”. Ea a dorit să intre ca voluntară în proiectul „Clujul are atitudine” imediat ce a auzit de el. „Participând la acţiunea AFA am văzut opinia publicului şi am constatat că este deschis pentru astfel de proiecte. Acest voluntariat m-a ajutat să devin mai responsabilă şi organizată şi mi-a dat sentimentul că ajut comunitatea chiar şi prin puţinul pe care l-am făcut”, spune Alisa.

Andreea Rus

Andreea are 22 de ani şi este studentă în an terminal la Finanţe-Bănci, UBB. Ea militează pentru schimbare şi nu îşi doreşte nimic mai mult decât o lume fericită cu oameni frumoşi. Andreea consideră că atitudinea fiecăruia devine condimentul secret atunci când vine vorba de premisa unei vieţi mai bune. “A fost o provocare interesantă să încerc să descopăr atitudinile clujenilor. Îmi place foarte mult

Andreea are 22 de ani şi este studentă în an terminal la Finanţe-Bănci, UBB. Ea militează pentru schimbare şi nu îşi doreşte nimic mai mult decât o lume fericită cu oameni frumoşi.

Andreea consideră că atitudinea fiecăruia devine condimentul secret atunci când vine vorba de premisa unei vieţi mai bune. A fost o provocare interesantă să încerc să descopăr atitudinile clujenilor. Îmi place foarte mult acest oraș și cred că atitudinea e ceea ce îl <scoate din cutie>”, spune Andreea.

Andreia-Maria Tănase

Andreia are 17 ani şi este elevă la Liceul „Mihai Eminescu”. Ea a ales să facă parte din proiectul AFA pentru a da o mână de ajutor la realizarea sondajului privind evaluarea instituţiilor publice. „Eram foarte curioasă să aud opiniile şi reclamaţiile cetăţenilor în ceea ce priveşte aceste instituţii şi cât de multumiţi sunt aceştia de funcţionarii din institut. M-am simţit foarte bine făcând parte

Andreia are 17 ani şi este elevă la Liceul „Mihai Eminescu”. Ea a ales să facă parte din proiectul AFA pentru a da o mână de ajutor la realizarea sondajului privind evaluarea instituţiilor publice. „Eram foarte curioasă să aud opiniile şi reclamaţiile cetăţenilor în ceea ce priveşte aceste instituţii şi cât de multumiţi sunt aceştia de funcţionarii din institut. M-am simţit foarte bine făcând parte din acest proiect, oamenii au fost foarte cooperanţi, iar în ceea ce mă priveşte am câştigat mai mult curaj în a vorbi  cu cei din jurul meu”, spune Andreia.

Ariadna Zaharia

Ariadna este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie şi a masterului de Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului şi Dezvoltarea Potenţialului Uman din cadrul aceleiaşi facultăţi. „Pasiunea pentru voluntariat o am din fragedă pruncie şi cred cu tărie că prin astfel de acţiuni poţi să îi ajuţi pe cei din jurul tău şi odată cu dezvoltarea lor te dezvolţi

Ariadna este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie şi a masterului de Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului şi Dezvoltarea Potenţialului Uman din cadrul aceleiaşi facultăţi.

„Pasiunea pentru voluntariat o am din fragedă pruncie şi cred cu tărie că prin astfel de acţiuni poţi să îi ajuţi pe cei din jurul tău şi odată cu dezvoltarea lor te dezvolţi şi tu. Nimic nu se compară cu bucuria pe care o ai când vezi că proiectul tău a reuşit şi ai adus un pic de bucurie în rândul semenilor tăi. Pe de altă parte, sunt pasionată de evenimente şi îmi doresc o carieră în această direcţie, iar AFA  reprezintă o sursă continuă de inspiraţie şi putere că se poate reuşi la nivel înalt.” (Ariadna Zaharia)

Beatrix Vagrin

Beatrix are 19 ani şi este studentă în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor şi membru în cadrul organizației Business Ladies Club. Ea a ales să facă parte din proiectul AFA pentru că simţea că trebuie să facă o schimbare şi să fie alături de ceilalţi. „Luând  parte la acest proiect, am reușit să înteleg importanța mea în societate, la îmbunătățirea căreia vreau să contribui.

Beatrix are 19 ani şi este studentă în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor şi membru în cadrul organizației Business Ladies Club. Ea a ales să facă parte din proiectul AFA pentru că simţea că trebuie să facă o schimbare şi să fie alături de ceilalţi. „Luând  parte la acest proiect, am reușit să înteleg importanța mea în societate, la îmbunătățirea căreia vreau să contribui. Vreau să mulțumesc AFA pentru că mi-a oferit această șansă și  membrilor Business Ladies Club pentru susținerea  şi sprijinul acordat!”, spune Beatrix.

Carina Astăluş

Carina are 16 ani, este elevă la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” şi a intrat în proiectul „Clujul are atitudine” la propunerea Laurei Borbe, profesoara sa. „E prima dată când am făcut parte dintr-o echipă de voluntari, dar, pe viitor, îmi doresc să ajut cât de mult pot şi în cadrul altor proiecte. Sunt sociabilă, îmi place să văd oameni fericiţi, să mă distrez, să învăţ etc.

Carina are 16 ani, este elevă la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” şi a intrat în proiectul „Clujul are atitudine” la propunerea Laurei Borbe, profesoara sa. „E prima dată când am făcut parte dintr-o echipă de voluntari, dar, pe viitor, îmi doresc să ajut cât de mult pot şi în cadrul altor proiecte. Sunt sociabilă, îmi place să văd oameni fericiţi, să mă distrez, să învăţ etc. Datorită acestui proiect am cunoscut persoane noi şi vreau ca prin acest mesaj să felicit Asociaţia Femeilor de Afaceri pentru toate eforturile depuse! Vă mulţumesc!„, spune Carina.

Cosmin Cheraş

Absolvent al Facultăţii de Afaceri Internaţionale, din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi şi cu un master în Economia şi Dreptul Afacerilor, Cosmin este în prezent director de marketing la ISOQAR CEE RO şi marketing manager QSB CERT. Activ şi preocupat să se dezvolte socio-profesional, Cosmin se implică şi în dezvoltarea societăţii în care trăim prin proiectele la care participă, conform

Absolvent al Facultăţii de Afaceri Internaţionale, din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi şi cu un master în Economia şi Dreptul Afacerilor, Cosmin este în prezent director de marketing la ISOQAR CEE RO şi marketing manager QSB CERT.

Activ şi preocupat să se dezvolte socio-profesional, Cosmin se implică şi în dezvoltarea societăţii în care trăim prin proiectele la care participă, conform principiului: „Dacă poţi să faci un bine şi nu l-ai făcut, atunci tu eşti cel care pierde”.

În proiectul <Mini-biblioteci pentru sănătate> m-am implicat din dorinţa de a ajuta persoanele aflate în dificultate. Proiectul dă o mână de ajutor acestora, le ajută să mai uite de problemele lor, să simtă că nu sunt singuri şi că întotdeauna comunitatea clujeană le oferă tot sprijinul posibil”, consideră Cosmin.

Diana Alexandra Mayer

Diana este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi se implică în voluntariat deoarece îi place să ajute comunitatea locală. „Mi-a plăcut să fac parte din proiectul AFA şi pot spune că a fost o experienţă de neuitat pentru mine„, spune ea.  

Diana este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi se implică în voluntariat deoarece îi place să ajute comunitatea locală. „Mi-a plăcut să fac parte din proiectul AFA şi pot spune că a fost o experienţă de neuitat pentru mine„, spune ea.

 

Diana Ramona Costea

Diana are 16 ani, este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi a participat cu drag la proiectul „Clujul are atitudine”. „Am ales să aplic în acest proiect, deoarece pe lângă faptul că îmi place să mă implic peste tot, mi s-a părut un proiect interesant, care ar aduce îmbunătăţirii relaţiei cetăţeni-instituţii publice„, spune Diana. Ea recunoaşte că s-a simţit

Diana are 16 ani, este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi a participat cu drag la proiectul „Clujul are atitudine”. „Am ales să aplic în acest proiect, deoarece pe lângă faptul că îmi place să mă implic peste tot, mi s-a părut un proiect interesant, care ar aduce îmbunătăţirii relaţiei cetăţeni-instituţii publice„, spune Diana. Ea recunoaşte că s-a simţit foarte bine pe parcursul derulării proiectului şi ar mai participa şi altă dată.

 

Elena Ciupercă

Elena este studentă a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, departamentul Marketing, şi Vicepreşedinte Finanţe în organizaţia Business Ladies Club. “A fost o onoare pentru mine să mă implic în proiectele AFA. Am avut ocazia să învăţat lucruri noi şi  să cunosc  oameni de afaceri  de la care am ce învăţa în domeniul business-ului.”

Elena este studentă a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, departamentul Marketing, şi Vicepreşedinte Finanţe în organizaţia Business Ladies Club. “A fost o onoare pentru mine să mă implic în proiectele AFA. Am avut ocazia să învăţat lucruri noi şi  să cunosc  oameni de afaceri  de la care am ce învăţa în domeniul business-ului.”

Elena Cuniohov

Elena este elevă a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, în clasa a XI-D, la profilul servicii, tehnician în turism, bilingv portugheză. De asemenea, ea este membră a Clubului IMPACT „NoName”, al acestui liceu. Andreea a ales să se implice în proiectul AFA „Clujul are atitudine” deoarece îi plac provocările. „Tot ceea ce este nou şi în folosul comunităţii reprezintă pentru mine o ocazie

Elena este elevă a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, în clasa a XI-D, la profilul servicii, tehnician în turism, bilingv portugheză. De asemenea, ea este membră a Clubului IMPACT „NoName”, al acestui liceu. Andreea a ales să se implice în proiectul AFA „Clujul are atitudine” deoarece îi plac provocările.

Tot ceea ce este nou şi în folosul comunităţii reprezintă pentru mine o ocazie bună să mă afirm, să interacţionez cu persoane noi, să aflu ceva nou şi nu în ultimul rând să contribui şi eu, chiar dacă foarte puţin, la dezvoltarea societăţii în care trăiesc. M-am simţit bine şi am luat drept o provocare  interesantă participarea mea în această campanie”, spune Elena.

Francesca Sabău

Francesca este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi are 17 ani. Ea a fost voluntară în proiectul AFA „Clujul are atitudine”. „Mi-am dorit să particip la o asemenea acţiune şi faptul că am avut ocazia mi-a făcut mare plăcere. Această activitate mi-a dat mai multă încredere în mine şi am avut ocazia să lucrez cu oameni din domenii diferite„, spune Francesca.  

Francesca este elevă la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi are 17 ani. Ea a fost voluntară în proiectul AFA „Clujul are atitudine”. „Mi-am dorit să particip la o asemenea acţiune şi faptul că am avut ocazia mi-a făcut mare plăcere. Această activitate mi-a dat mai multă încredere în mine şi am avut ocazia să lucrez cu oameni din domenii diferite„, spune Francesca.

 

Gabriela Ciot

Gabriela este studentă în anul I şi membru Business Ladies Club. Ea a ales să facă parte din proiectul „Clujul are atitudine” din dorinţa de a acumula experienţă. „Doresc să menționez că în urma implicării mele în cadrul  acestui proiect, am avut ocazia să întâlnesc foarte multe persoane cu diferite opinii și diferite caractere, lucru care, consider că m-a ajutat foarte mult în vederea îmbunătățirii

Gabriela este studentă în anul I şi membru Business Ladies Club. Ea a ales să facă parte din proiectul „Clujul are atitudine” din dorinţa de a acumula experienţă. „Doresc să menționez că în urma implicării mele în cadrul  acestui proiect, am avut ocazia să întâlnesc foarte multe persoane cu diferite opinii și diferite caractere, lucru care, consider că m-a ajutat foarte mult în vederea îmbunătățirii abilităților mele de comunicare”, spune Gabriela.

Gina Maria Cristina Morar

Gina are 16 ani şi este elevă la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai”, clasa a X-a, profilul socio-uman. Ea a devenit voluntar al proiectului AFA „Clujul are atitudine” prin intermediul clubului IMPACT. Gina spune că s-a implicat în proiect deoarece este un studiu sociologic, prin care nu se doreşte influenţarea oamenilor. „Pe parcursul acestui proiect am fost impresionată de colaborarea

Gina are 16 ani şi este elevă la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai”, clasa a X-a, profilul socio-uman. Ea a devenit voluntar al proiectului AFA „Clujul are atitudine” prin intermediul clubului IMPACT. Gina spune că s-a implicat în proiect deoarece este un studiu sociologic, prin care nu se doreşte influenţarea oamenilor. „Pe parcursul acestui proiect am fost impresionată de colaborarea şi uşurinţa oamenilor de a ne da informaţii şi detalii cu privire la instituţii. Consider că Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj a demarat un proiect foarte inteligent şi bine gândit, care chiar are şanse foarte mari să-şi atinga scopul, acela de a face o schimbare în bine în îmbunătăţirea instituţiilor de stat din Cluj-Napoca”, este de părere Gina.

Ira Postolachi

Ira are 19 ani, este studentă la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, membru Business Ladies Club, voluntară AIESEC şi GIB Cluj. Ea consideră că dacă dorim o schimbare, trebuie să ne pese de ce se întâmplă în jurul nostru , să luăm atitudinea potrivită şi să acţionăm. „Mă simt onorată că mi s-a oferit oportunitatea de a mă putea implica în proiectul ”Clujul are atitudine” organizat

Ira are 19 ani, este studentă la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, membru Business Ladies Club, voluntară AIESEC şi GIB Cluj. Ea consideră că dacă dorim o schimbare, trebuie să ne pese de ce se întâmplă în jurul nostru , să luăm atitudinea potrivită şi să acţionăm. „Mă simt onorată că mi s-a oferit oportunitatea de a mă putea implica în proiectul ”Clujul are atitudine” organizat de AFA deoarece consider foarte important ca preferințele și necesitățile consumatorului să fie puse în prim plan, în cazul nostru, cetățeanul”, spune Ira.

Laura Picovici

Laura Picovici este elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” şi a ales să facă parte din proiectul „Clujul are atitudine” la solicitarea profesoarei ei, Laura Borbe. Recunoaşte că a fost puţin sceptică la început, crezând că oamenii o vor refuza şi vor fi nepoliticoşi cu ea, dar s-a gândit că nu are nimic de pierdut şi a decis să fie voluntară în proiect. „A fost prima

Laura Picovici este elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” şi a ales să facă parte din proiectul „Clujul are atitudine” la solicitarea profesoarei ei, Laura Borbe. Recunoaşte că a fost puţin sceptică la început, crezând că oamenii o vor refuza şi vor fi nepoliticoşi cu ea, dar s-a gândit că nu are nimic de pierdut şi a decis să fie voluntară în proiect.

A fost prima mea activitate de acest gen, dar sper să nu fie şi ultima, deoarece, contrar aşteptărilor mele, oamenii au fost foarte cooperanţi şi amabili şi ne-au răspuns cu răbdare la toate întrebările. Consider că această experienţa m-a ajutat foarte mult, în primul rând pentru mi-am depăşit puţin emoţia de a vorbi cu persoanele adulte, iar apoi pentru că am aflat care este relaţia cetăţenilor cu instituţiile publice, am aflat opiniile, reclamaţiile şi sfaturile acestora privind modul de desfăşurare al acestor instituţii cu care, în viitor. va trebui să mă confrunt din ce în ce mai mult„, spune Laura.

Maria Predan

Maria are 27 de ani, studentă, angajată Sensiblu, membru Business Ladies Club, artistă.  Ea a ales să se implice în proiectul “Clujul are atitudine” deoarece consideră că avem nevoie de astfel de acţiuni. „Trebuie să conștientizeze toată lumea că se poate face ceva, se pot schimba lucrurile în bine și totul ține de noi”, spune Maria.

Maria are 27 de ani, studentă, angajată Sensiblu, membru Business Ladies Club, artistă.  Ea a ales să se implice în proiectul “Clujul are atitudine” deoarece consideră că avem nevoie de astfel de acţiuni. „Trebuie să conștientizeze toată lumea că se poate face ceva, se pot schimba lucrurile în bine și totul ține de noi”, spune Maria.

Natalia Ermicioi

Natalia are 20 de ani şi este studentă în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestionarea Afacerilor, preşedinte Business Ladies Club. Ea este de părere că proiectul „Clujul are atitudine” este o iniţiativă extrem de frumoasă din partea AFA şi de aceea a acceptat cu mare drag propunerea de a se implica. Natalia crede că schimbarea societăţii porneşte de la fiecare persoană în parte şi a considerat

Natalia are 20 de ani şi este studentă în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestionarea Afacerilor, preşedinte Business Ladies Club. Ea este de părere că proiectul „Clujul are atitudine” este o iniţiativă extrem de frumoasă din partea AFA şi de aceea a acceptat cu mare drag propunerea de a se implica.

Natalia crede că schimbarea societăţii porneşte de la fiecare persoană în parte şi a considerat că implicarea ei într-un astfel de proiect va aduce beneficii atât societăţii, cât şi ei personal. “În numele echipei Bussines Ladies Club, aducem profunde mulțumiri Asociației Femeilor de Afaceri pentru posibilitatea de a lua parte la această minunată inițiativă.”

Nicoleta Apostol

Nicoleta are 20 de ani, este studentă în anul I la Management, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor şi membru Business Ladies Club. Ea a ales să participe în cadrul proiectului iniţiat de AFA deoarece consideră că este un proiect ce ar putea ajuta Instituţiile Publice să îşi consolideze relaţiile cu clienţii, să îmbunătăţească calitatea serviciilor şi să contribuie la dezvoltarea

Nicoleta are 20 de ani, este studentă în anul I la Management, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor şi membru Business Ladies Club. Ea a ales să participe în cadrul proiectului iniţiat de AFA deoarece consideră că este un proiect ce ar putea ajuta Instituţiile Publice să îşi consolideze relaţiile cu clienţii, să îmbunătăţească calitatea serviciilor şi să contribuie la dezvoltarea profesională a angajaţilor. „A fost o experiență placută, am înțeles cum văd cetaţenii rolul instituțiilor şi care este opinia lor în legătură cu eficiența acestora”, spune Nicoleta.

Oana Achim

Oana este absolventă a Facultăţii de Istorie şi Filosofie, secţia Istorie, din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca. Pasionată de antreprenoriat, Oana Achim consideră că „implicarea în activităţiile de voluntariat reprezintă un drum sigur pentru dezvoltarea abilităţilor necesare, dobândirea experienţei şi lărgirea cunostintelor în vederea elaborării şi implementarea
Oana este absolventă a Facultăţii de Istorie şi Filosofie, secţia Istorie, din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.
Pasionată de antreprenoriat, Oana Achim consideră că „implicarea în activităţiile de voluntariat reprezintă un drum sigur pentru dezvoltarea abilităţilor necesare, dobândirea experienţei şi lărgirea cunostintelor în vederea elaborării şi implementarea proiectelor viitoare”.

Oana Andrada Cordea

Oana are 22 ani, este masterandă la Bănci şi pieţe de capital în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor şi membră a Organizaţiei Studenţilor pentru Turismul Românesc. „Activităţile de voluntariat reprezintă pentru mine o cale sigură pentru dobândirea de experienţă şi acumularea de noi cunoştinţe. Consider că ceea ce crezi cu adevarat devine realitatea însăşi, astfel

Oana are 22 ani, este masterandă la Bănci şi pieţe de capital în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor şi membră a Organizaţiei Studenţilor pentru Turismul Românesc. „Activităţile de voluntariat reprezintă pentru mine o cale sigură pentru dobândirea de experienţă şi acumularea de noi cunoştinţe. Consider că ceea ce crezi cu adevarat devine realitatea însăşi, astfel datorită încăpăţânării de a-mi transforma ideile în realitate mă implic în cât mai multe activităţi de voluntariat.”

Oana Claudia Covaci

Oana are 22 de ani, este masterandă la Finanţe Corporative Asigurări în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, si totodată voluntară în Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc. „Fac voluntariat de 2 ani şi doresc să fac în continuare acest lucru deoarece ştiu că aşa pot contribui la îmbunătăţirea şi dezvoltarea societăţii în care trăim. Consider că voluntariatul

Oana are 22 de ani, este masterandă la Finanţe Corporative Asigurări în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, si totodată voluntară în Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc. Fac voluntariat de 2 ani şi doresc să fac în continuare acest lucru deoarece ştiu că aşa pot contribui la îmbunătăţirea şi dezvoltarea societăţii în care trăim. Consider că voluntariatul presupune  forţă şi dinamism în realizarea unor acţiuni responsabile pentru comunitate.”

Oana Mîndruţ

Este expert în comunicare pe proiecte finanţate din fonduri structurale şi trainer certificat. Ea a făcut voluntariat pentru cauze sociale şi umanitare în cadrul unor acţiuni ale Alianţei Civice Cluj, care au presupus donaţii către spitale, cămine de bătrâni, şcoli din mediul rural. De asemenea, Oana s-a implicat în formarea de membri şi voluntari pentru Fundaţia Principesa Margareta. “Cred cu convingere

Este expert în comunicare pe proiecte finanţate din fonduri structurale şi trainer certificat. Ea a făcut voluntariat pentru cauze sociale şi umanitare în cadrul unor acţiuni ale Alianţei Civice Cluj, care au presupus donaţii către spitale, cămine de bătrâni, şcoli din mediul rural. De asemenea, Oana s-a implicat în formarea de membri şi voluntari pentru Fundaţia Principesa Margareta.

Cred cu convingere că toţi cei care pot să o facă trebuie să-i ajute pe cei care au nevoie de ajutorul nostru, fie că alegem să donăm sânge, bani, diverse lucruri de care nu mai avem nevoie, dar care sunt indispensabile pentru alţii, timp (ore de voluntariat) sau informaţii (să ajuţi copiii prin meditaţii gratuite, de exemplu). Generozitatea adresată semenilor noştri mai puţin norocoşi decât noi este, până la urmă, atributul uman suprem”, consideră Oana.

Roxana Sabadaş

Roxana are 19 ani şi este elevă la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”. Ea se implică în activităţi de voluntariat de 4 ani, iar unul dintre motivele ei este că îi place să vadă că oamenii au iniţiativă şi curaj. „M-am implicat în proiectul AFA din curiozitate şi pentru a sprijini iniţiativa acestora şi dorinţa lor de a face schimbări. M-am bucurat să aflu câte ceva despre diversele proiecte pe care le desfaşoară

Roxana are 19 ani şi este elevă la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”. Ea se implică în activităţi de voluntariat de 4 ani, iar unul dintre motivele ei este că îi place să vadă că oamenii au iniţiativă şi curaj. „M-am implicat în proiectul AFA din curiozitate şi pentru a sprijini iniţiativa acestora şi dorinţa lor de a face schimbări. M-am bucurat să aflu câte ceva despre diversele proiecte pe care le desfaşoară în Cluj. Pare a fi o atmosferă prietenoasă”, spune Roxana.

Ruxanda Corcodel

Ruxanda are 20 de ani, este studentă în anul I la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în cadrul UBB Cluj şi de câteva luni încearcă roluri de voluntar în diferite proiecte studenţeşti. Pentru ea, proiectul AFA a reprezentat o posibilitate autentică de a interacţiona cu oamenii, de a le pune întrebări şi de a le înţelege nemulţumirile. „Îmi place să învăț lucruri noi, iar voluntariatul

Ruxanda are 20 de ani, este studentă în anul I la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în cadrul UBB Cluj şi de câteva luni încearcă roluri de voluntar în diferite proiecte studenţeşti. Pentru ea, proiectul AFA a reprezentat o posibilitate autentică de a interacţiona cu oamenii, de a le pune întrebări şi de a le înţelege nemulţumirile.

Îmi place să învăț lucruri noi, iar voluntariatul îmi oferă multe posibilități în acest sens. Astfel am devenit membru Business Ladies Club și până acum nu regret, pentru că nu încetez să mă conving de faptul că e o oportunitate extraordinară de dezvoltare personală și profesională”, spune Ruxanda.

Simona Copil Dobrescu

Simona are 31 de ani şi lucrează în publicitate. Ea s-a implicat în acest proiect deoarece crede că suntem o generaţie care nu se mai mulţumeşte cu „merge şi aşa”, pentru că nu poţi să te plângi că „alţii nu îşi fac treaba” dacă nici tu nu faci nimic. „Încă din prima zi, mi s-a confirmat faptul că clujenii nu sunt pasivi şi defetisti- oamenii încep să înţeleagă că au dreptul să-şi spună părerea

Simona are 31 de ani şi lucrează în publicitate. Ea s-a implicat în acest proiect deoarece crede că suntem o generaţie care nu se mai mulţumeşte cu „merge şi aşa”, pentru că nu poţi să te plângi că „alţii nu îşi fac treaba” dacă nici tu nu faci nimic. „Încă din prima zi, mi s-a confirmat faptul că clujenii nu sunt pasivi şi defetisti- oamenii încep să înţeleagă că au dreptul să-şi spună părerea şi că pot influenţa felul în care sunt serviţi de instituţiile statului”, spune Simona.

Stelian Juganu

Este absolvent al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, secţia Asistenţă Socială, din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, din Cluj-Napoca. Primul său contact cu voluntariatul a avut loc în primul an de facultate. Stelian crede în schimbare, motiv pentru care şi-am impus să schimbe lumea din jurul lui atunci când este nevoie. De aceea, se implică în cât mai multe activităţi benevole

Este absolvent al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, secţia Asistenţă Socială, din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, din Cluj-Napoca. Primul său contact cu voluntariatul a avut loc în primul an de facultate.

Stelian crede în schimbare, motiv pentru care şi-am impus să schimbe lumea din jurul lui atunci când este nevoie. De aceea, se implică în cât mai multe activităţi benevole menite să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

În 2012, a publicat cartea “Ghidul tânărului voluntar”. “M-am implicat în proiectul AFA din dorinţa de a-mi diversifica experienţa de viaţă”, spune Stelian.

Varga Attila

Varga Attila este absolvent al Facultăţii de Istorie şi Filosofie din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Doctor în Istorie şi Cercetător Ştiinţific al Academiei Române. Primul său contact cu AFA Cluj a avut loc în anul 2012, iar de atunci şi până în prezent el se implică în proiectele de voluntariat ale Asociaţiei, fiind convins de aceea că poate fi aproape de semenii săi şi altfel

Varga Attila este absolvent al Facultăţii de Istorie şi Filosofie din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Doctor în Istorie şi Cercetător Ştiinţific al Academiei Române.

Primul său contact cu AFA Cluj a avut loc în anul 2012, iar de atunci şi până în prezent el se implică în proiectele de voluntariat ale Asociaţiei, fiind convins de aceea că poate fi aproape de semenii săi şi altfel decât o face în mod curent prin demersuri ştiinţifice.

În anul 2013 a publicat un volum intitulat „AFA Cluj. Modele de succes în business-ul feminin transilvan.”

„Convingerea mea este aceea că drumul spre recunoaştere şi performanţă profesională trece, de multe ori, prin provocarea dată de către cei pe care îi avem alături. Cu cât îi înţelegem şi îi pătrundem mai mult, cu cât reuşim să construim punţi trainice între noi şi ei, cu atât vom deveni mai pozitivi şi mai pregătiţi să excelăm în tot ceea ce ne propunem să facem important în această viaţă.” (Varga Attila)