“We speak… table tennis”

Vineri, la Sala Sporturilor, s-a desfăşurat sub egida asociaţiei noastre turneul de tenis de masa “Do you speak …table tennis”, destinat strângerii de fonduri pentru materialele de limba engleză ce completează cursurile organizate de Interstudia la Asociaţia Familia Regasită, prin grija colegei noastre Roxanei Moga.

Turneul s-a bucurat de prezenţa jucătoarei profesioniste de tenis de masă Andrada Vincze. Timp de două ore, aceasta a stat de vorbă cu copiii de la AFR şi le-a povestit despre viaţa ei de sportivă medaliată naţional şi internaţional. Copiii au îndrăgit-o de la bun început şi i-au pus o mulţime de întrebări, iar apoi au jucat tenis de masă împreună.

La turneu au participat 20 de jucători, susţinuţi de pe margine de doamnele din asociaţia noastră. Evenimentul a fost o adevărată muncă de echipă, în organizare implicându-se Edit Todoran, Oana Pele, Ramona Casian, Gina Scerbac, Carmen Cebuc, Mariana Casian, Dana Nicoară, Cristina Mihaela Pop.

S-a jucat “tare”, iar la sfârşitul campionatului toţi participanţii au primit diplome de participare pregătite de Alexandra Rus şi înmânate de doamnele AFA prezente la turneu. Toţi participanţii au primit pachete cu agende şi calendare pregătite cu grijă de Mihaela Miron şi cutii cu prăjituri aduse de Carmen Buzoianu. Locurile I, la adulţi şi copii, au primit câte o şampanie de la Nastaca Biji. Premiile au fost întregite de cutii cu dulciuri de la Mihaela Rus, preşedinta AFA, şi cu vouchere oferite de Jolidon, prin grija Olgăi Stanciu.

Andrada Vincze şi Rareş Sipos, o tânăra speranţă a tenisului de masa clujean, au jucat în final un meci demonstrativ. De asemenea, cu ocazia turneului, gemenele Klaudia şi Kristina de la AFR au fost selectate să facă tenis de masă la Clubul Sportiv Universitatea. Le dorim mult succes şi, de ce nu?, să ajungă să facă tenis de performanţă.

[nggallery id=44]

2013-01-29T08:35:32+00:00 December 29th, 2012|