AFA Cluj oferă suport juridic și demarează acțiuni de fundraising pentru refugiații din Ucraina

AFA Cluj oferă suport juridic pentru refugiații din Ucraina

Asociația Femeilor de Afaceri Cluj este gata să ofere suport juridic și acțiuni de fundraising refugiaților din Ucraina. Implicarea AFA în acest sens se întâmplă în cadrul a două grupuri suport sub egida Peace Action Training and Research Institute of Romania:
👉 Suport de capital uman pentru ajutor din punct de vedere psihologic, juridic și gestionare grupuri de familii cu copiii.
👉 Acțiuni de fundraising și donații directe către parteneri în vederea oferirii unui ajutor susținut și organizat.
Membrele asociației specializate în domeniul juridic oferă consultanță gratuită referitoare la: ↪ dreptul de azil, ↪ de ședere, ↪ de muncă în România, dar și ↪ răspunsuri punctuale la probleme juridice pe care refugiații le întâmpină.
Gâng la gând, faptă lângă faptă!

 

Despre AFA Cluj

Suntem o comunitate puternică, profesionistă, justă, unită și orientată spre performanță. Puterea și valoarea Asociației se bazează pe calitatea umană și profesională a membrelor echipei. Suntem motivate de impactul pozitiv al proiectelor desfășurate și pe energia/ forța partenerilor care ne sunt alături.
Încurajăm și susținem performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking. Creăm proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă. Recunoaștem excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. Inițiem evenimente care devin factor catalizator și de coeziune a energiei și resurselor destinate dezvoltării comunității locale. Ne preocupă dezvoltarea personală a tinerilor și dorim să le oferim sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

“Îmi doresc ca valorile pe care le promovăm în cadrul AFA – excelența, seriozitatea, onestitatea, respectul, integritatea și spiritul civic – să fie respectate și în mediul de afaceri, în societate, pentru ca împreună să construim comunități mai puternice“, spune Mihaela Rus, președinte fondator Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

 

2022-04-07T07:41:55+00:00 March 3rd, 2022|