AFA Cluj participă la Conferința națională a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri

Susținem antreprenoriatul feminin din întreaga țară! AFA Cluj va participa la Conferința națională a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri (CAFA), care are loc la Constanța, în 1 septembrie 2018.

O delegație formată din 21 de doamne din cadrul Asociației Femeilor de Afaceri Cluj va reprezenta femeile de business din Cluj la cea mai importantă conferință a antreprenoriatului feminin din România, la invitația Asociației Oportunități de Afaceri pentru Femei – Filiala Constanța.

Peste 150 de femei de afaceri, femei manager și personalități din Parlamentul European vor dezbate, la Constanța, provocările de leadership cu care se confruntă doamnele în business și în carieră. Conferința națională CAFA 2018 va lansa și Catalogul de business “Femei de afaceri de succes” în format online și print, sărbătorind 14 ani de la înființarea Coaliției.

 

„Credem în puterea femeilor de a se coaliza și de a acționa împreună în business, în comunitate, iar aniversarea a 14 ani de la înființarea CAFA este un simbol al acestei forțe, la nivel național. Susținem solidaritatea asociațiilor care reprezintă femeile de afaceri,  care aleg să se implice 100% în activitatea lor, ca antreprenor sau manager, și în comunitate.”

 

Mihaela Rus , Preşedinte fondator A.F.A. Cluj

 

Personalități feminine din România vor susține dezbateri despre leadershipul feminin, inspirate din propriile experiențe. Mihaela Rus este invitată și în calitate de speaker la Conferința națională CAFA 2018. Mihaela Rus, CEO Vitrina Advertising, cu activitate de peste 25 de ani în Publicitate și comunicare, le va vorbi celor peste 150 de reprezentante ale asociațiilor femeilor de business din țară despre “Poziționare și branding în business”.

În cadrul conferinței, în premieră, va fi lansată în România cartea: „Madi: No Excuses!”, în prezența autoarei, antreprenoarea britanică Madi Sharma, membră a Comitetului Economic și Social European la Bruxelles. Mai multe amănunte despre programul complet al conferinței aici.

La conferință participă delegații din partea membrilor C.A.F.A: Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF București); Asociația Femeilor de Afaceri Cluj (AFA Cluj), Asociația Femeilor de Afaceri Călărași; Asociația Femeilor de Afaceri și a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi (AFAFCI Brașov); Asociația Femeilor  Antreprenor din România (AFAR Timișoara); Asociația Femeilor Întreprinzătoare din România (AFIR București, Galați și Oradea); Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF-BOW București și Constanța), Asociația femeilor Manager din Râmnicu Vâlcea.

AFA Cluj a fost gazdă pentru membrii CAFA din întreaga țară și a organizat Conferința națională CAFA în 2013. Mihaela Rus a avut inițiativa înființării AFA Cluj în 2004, iar de atunci, asociația încurajează și susține performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking.

Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România a luat ființă în anul 2004, prin asocierea a 9 organizații românești ca membre fondatoare, ONG-uri dedicate fie antreprenoriatului feminin, fie femeilor din alte domenii de activitate care au o componentă de afaceri în cadrul organizațiilor lor. Totodata, CAFA este integrată în mai multe rețele internaționale cu viziuni similare, este membră fondatoare a Coaliției Balcanice a Asociațiilor de Femei și este implicată în Programul United Nations Development Program (PNUD) din România.

 

2018-09-14T12:14:55+00:00 August 3rd, 2018|