Alături de Ucraina, prin intermediul Crucea Roșie România

Donație AFA Cluj pentru Ucraina prin Crucea Roșie Română

Asociația Femeilor de Afaceri Cluj a ales să ofere sprijin financiar pentru Ucraina prin intermediul asociației Crucea Roșie Română, în vederea susținerii refugiaților.

Gâng la gând, faptă lângă faptă!

Dacă vrei să susții proiectele AFA Cluj, poți face o donație AICI.

Despre AFA Cluj

Suntem o comunitate puternică, profesionistă, justă, unită și orientată spre performanță. Puterea și valoarea Asociației se bazează pe calitatea umană și profesională a membrelor echipei. Suntem motivate de impactul pozitiv al proiectelor desfășurate și pe energia/ forța partenerilor care ne sunt alături. Încurajăm și susținem performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking. Creăm proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă. Recunoaștem excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. Inițiem evenimente care devin factor catalizator și de coeziune a energiei și resurselor destinate dezvoltării comunității locale. Ne preocupă dezvoltarea personală a tinerilor și dorim să le oferim sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

“Îmi doresc ca valorile pe care le promovăm în cadrul AFA – excelența, seriozitatea, onestitatea, respectul, integritatea și spiritul civic – să fie respectate și în mediul de afaceri, în societate, pentru ca împreună să construim comunități mai puternice“, spune Mihaela Rus, președinte fondator Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

 

2022-04-07T07:27:59+00:00 March 7th, 2022|