Delegația AFA Cluj, două zile de excepție la conferința CAFA 2022, Timișoara

Delegația AFA Cluj a petrecut în perioada 3-4 iunie două zile de excepție la Timișoara, în cadrul CAFA 2022 – Conferinței Naționale a Coaliției Asociațiilor Femeilor Antreprenor, organizată de AFAR și Maria Grapini Europarlamentar, președinte fondator al Asociației Femeilor Antreprenor din România.

În 2023, Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, motiv pentru care tema principală a conferinței a fost “Antreprenoriatul feminin susține cultura”, în cadrul căreia AFA Cluj a primit Trofeul Antreprenoriatul Feminin susține Cultura.

Conferința a adus laolaltă zeci de femei antreprenor din Timișoara, Cluj, Galați, București, Brașov, Vâlcea, Călărași, Constanța, a căror activitate reflectată prin proiecte de succes, ajută la conturarea comunităților puternice din jurul lor la nivel național.

“Mulțumim tuturor colegelor din AFAR Timișoara și doamnei Maria Grapini Europarlamentar pentru căldura cu care ne-au primit și pentru excepționala organizare a conferinței CAFA 2022. Ne-am simțit grozav la voi și cu voi.”, spune Mihaela Rus, Președinte AFA Cluj, care a vorbit în cadrul conferinței despre forța și puterea femeilor de a se coaliza și de a acționa împreună în business, în comunitate, cât și despre proiectele din agenda AFA.

Mihaela Rus, presedinte AFA

Invitatul de onoare al conferinței a fost delegația AWEDA – Azerbaijan Women Entrepreneurship Development Association, o asociație lider în plan internațional, fondată de guvern în 2017 și care în prezent numără peste 500 de membri oficiali și 15 reprezentanți regionali. Misiunea lor este aceea de a crea un cadru ideal de dezvoltare pentru businessurile femeilor antreprenor prin diverse programe lansate, traininguri, finanțări accesate și alte evenimente inspiraționale.

Cu prilejul conferinței au fost marcați și cei 25 de ani de la înființarea AFAR și 18 ani de când a început să funcționeze CAFA, alături de care AFA Cluj este aproape încă de la bun început.

Delegația AFA a fost formată din: Mihaela Rus, Renata Brumaru, Cornelia Nagy, Lavinia Iepure, Carmen Cebuc, Olga Stanciu, Mirela Mazurec, Nastaca Biji, Carmen Diaconescu, Monica Marian, Oana Luca, Dana Urianu, Ramona Tod, Marcela Kiss și Loredana Florea.

Despre AFA Cluj

Suntem o comunitate puternică, profesionistă, justă, unită și orientată spre performanță. Puterea și valoarea Asociației se bazează pe calitatea umană și profesională a membrelor echipei. Suntem motivate de impactul pozitiv al proiectelor desfășurate și pe energia/ forța partenerilor care ne sunt alături.
Încurajăm și susținem performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking. Creăm proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă. Recunoaștem excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. Inițiem evenimente care devin factor catalizator și de coeziune a energiei și resurselor destinate dezvoltării comunității locale. Ne preocupă dezvoltarea personală a tinerilor și dorim să le oferim sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

“Îmi doresc ca valorile pe care le promovăm în cadrul AFA – excelența, seriozitatea, onestitatea, respectul, integritatea și spiritul civic – să fie respectate și în mediul de afaceri, în societate, pentru ca împreună să construim comunități mai puternice“, spune Mihaela Rus, președinte fondator Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

 

Delegatia AFA Cluj la CAFA 2022
2022-06-27T18:06:17+00:00 June 27th, 2022|