Te afli aici: AFA ClujNews and EventsO săptămână de tenis la superlativ și un parteneriat deosebit. AFA Cluj – Transylvania Open 2024

O săptămână de tenis la superlativ și un parteneriat deosebit. AFA Cluj – Transylvania Open 2024

Între 3-11 februarie 2024, tenisul de top a revenit la BT Arena pentru a IV-a ediție a singurului turneu de nivel WTA250 din România, Transylvania Open, iar AFA Cluj a fost onorată să fie partener la acest eveniment deosebit pentru oraș.

Clujul s-a putut mândri cu cel mai important turneu de tenis feminin din țara noastră, iar noi ne-am bucurat să vedem acasă jucătoare de top mondial și un tenis la superlativ. Felicitări jucătoarelor și felicitări organizatorilor pentru efortul depus și pentru spectacolul sportiv pe care ni l-ați oferit timp de o săptămână.

Următoarea ediție a turneului Transylvania Open va avea loc între 1-9 februarie 2025 și sperăm să ne revedem cu același entuziasm, din nou, în tribune.

Despre AFA Cluj

Suntem o comunitate puternică, profesionistă, justă, unită și orientată spre performanță. Puterea și valoarea Asociației se bazează pe calitatea umană și profesională a membrelor echipei. Suntem motivate de impactul pozitiv al proiectelor desfășurate și pe energia/ forța partenerilor care ne sunt alături.

Încurajăm și susținem performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking. Creăm proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă. Recunoaștem excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. Inițiem evenimente care devin factor catalizator și de coeziune a energiei și resurselor destinate dezvoltării comunității locale. Ne preocupă dezvoltarea personală a tinerilor și dorim să le oferim sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

“Îmi doresc ca valorile pe care le promovăm în cadrul AFA – excelența, seriozitatea, onestitatea, respectul, integritatea și spiritul civic – să fie respectate și în mediul de afaceri, în societate, pentru ca împreună să construim comunități mai puternice“, spune Mihaela Rus, președinte fondator Asociația Femeilor de Afaceri Cluj

2024-03-01T11:04:50+00:00 March 1st, 2024|