Loading...
Te afli aici: AFA ClujPrevederi legale
Prevederi legale 2018-03-01T12:21:48+00:00

Prevederi legale pentru utilizatorii paginii

Site-ul www.afacj.ro apartine si este gestionat de Asociaţia Femeilor de Afaceri Nord-Vest, Cluj-Napoca, cod fiscal: 16131940.  Pentru a accesa pagina web www.afacj.ro, nu este nevoie să ne furnizați niciun fel de date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal (asa cum sunt definite de Legea nr. 677/2001), se referă la orice informații care pot fi utilizate pentru a te identifica personal sau pentru a te contacta on-line sau offline. Informațiile personale sunt colectate numai cu acordul tău, fie când completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta/de a deveni voluntar sau partener în proiectele noastre, fie când a descarci diverse materiale, sau când te abonezi la newsletter. Informațiile colectate includ numele, adresa de e-mail, sau numărul de telefon. În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la computer-ul și browser-ul tău, inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

Conform reglementărilor europene în vigoare, cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, actualizate, noi, Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, avem obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, orice date cu caracter personal pe care ni le furnizezi.

Scopul colectării acestor date este, în principal, de a comunica cu tine și de a-ți oferi informațiile pe care tu le-ai solicitat în momentul în care ai luat legatura cu noi. Nu practicăm trimiterea de mesaje electronice nesolicitate (SPAM-ul) și îți promitem că nu vei primi așa ceva de la noi. De asemenea, ai posibilitatea de a opta oricând pentru ștergerea adresei tale de email sau a numărului tău de telefon din baza noastră de date. Dacă dorești acest lucru, ne poți scrie la adresa office@afacj.ro.  

Din momentul în care ne-ai furnizat datele tale, noi te asigurăm că suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Nu vindem sau nu transferăm către alte părți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, informațiile tale personale identificabile. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații. Datele cu caracter personal furnizate vor fi dezvăluite persoanelor juridice, autorităților și instituțiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, în conformitate cu dispozițiile legale.

Informațiile non-private, care nu identifică o persoană anume, țin de politica de cookies, pe care o poți consulta de aici.