Loading...
P R O I E C T E 2018-09-17T10:11:28+00:00
Prin Gala Excelenței, aducem în fața publicului clujean valori autentice recunoscute național și internațional.
Celebrăm în fiecare an femeile merituoase, le cunoaștem performanțele și poveștile de succes, le recunoaștem realizările, le ascultăm ideile și planurile și le propunem ca modele pentru întreaga comunitate. O comunitate puternică este o comunitate cu oameni valoroși și repere solide.
În fiecare an, câteva mii de elevi și studenți clujeni participă la o întrecere pasionantă și provocatoare, care îi identifică și îi răsplătește pe cei mai studioși și mai inteligenți dintre ei, care dovedesc în cursul probelor de concurs că au acumulat cunoștințe valoroase din diverse domenii de activitate. Concurenții au între 14 și 25 de ani, sunt împărțiți în trei grupe de vârstă și trebuie să completeze contra-cronometru o serie de teste-grilă de cultură generală, referitoare la Pictură, Sculptură, Arhitectură, Sport, Muzică, Dans, Teatru, Film, Literatură română și universală, Științe exacte, Științele naturii, Geopolitică, Europa și europenism, istoria orașului Cluj-Napoca și Cultură Web.
Olimpiada CuGeT oferă premii în valoare de peste 15.000 de lei și este un proiect organizat de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj și Vitrina Advertising, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.
Mai multe informații despre CuGet găsești aici.
În fiecare an, ne reunim pentru Balul caritabil AFA, o sărbătoare a generozității și solidarității, prin care ne îndreptăm atenția și sprijinul către clujenii aflați în situații dificile. Colectăm donații și licităm pentru obiecte de artă oferite de către membrele asociației și partenerii noștri, iar fondurile strânse schimbă în bine situația dificilă a oamenilor de lângă noi.
Proiectul SHEnspire este un eveniment de business networking organizat anual, începând din 2013. Printr-o serie de întâlniri deschise între membrele AFA și antreprenoarele sau femeile care doresc să-şi dezvolte o carieră în afaceri, oferim participantelor oportunitatea de a cunoaște oameni interesanți, afaceri atrăgătoare și informații de actualitate, de a își construi relații și parteneriate, de a socializa și de a își promova ideile și inițiativele.

C i t e ș t e  m a i  m u l t

Prin intermediul proiectului „Mini-biblioteci pentru sănătate”, dăruim spitalelor din județul Cluj cărţi, reviste, albume de artă, pentru pacienţii internaţi şi aparţinătorii acestora. Amplasăm mici biblioteci în spațiile publice cu trafic intens ale așezămintelor medicale, oferind bolnavilor și rudelor șansa de a petrece timpul internării într-un mod mai plăcut și util.
Momentan avem mini-biblioteci în următoarele spitale: Pediatrie 1, Pediatrie 2, Pediatrie 3, Medicală 5 – Clujana, Medicală 1 – Spitalul Județean,  Institiutul Inimii, Clinica de Psihiatrie, Spitalul din Dej, Spitalul Câmpia – Turzii (secțiile Interne și Chirurgie), Policlinica Câmpia-Turzii, Spitalul Turda, Polaris.

Proiectul ”Clujul are atitudine” are ca obiectiv educarea și încurajarea implicării civice active a tinerilor clujeni, punerea în contact a acestora cu administrația și instituțiile locale și consultarea lor în privința priorităților și temelor celor mai importante ale actualității comunitare.

De fiecare dată când identificăm o oportunitate de a îmbunătăți calitatea vieții în comunitate, folosim ocazia pentru a pune la punct un proiect pentru aceasta. Așa au apărut inițiativele noastre dedicate unor spații dragi din oraș sau unora dintre copii instituționalizați.